zajebana nedelja

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
če te kdo prehiteva nimaš kaj pospeševat ali celo premzat
Kaj pa je narobe z bremzanjem ?

ne smeš in pika (po zakonu)..vozit moraš konstantno kot preden te je šel nekdo prehitevat..tisti, ki prehiteva računa na tvojo hitrost in naprimer če se je treba umaknit zadaj (da nekdo pride na sproti ali karkoli drugega) je vse to vračunano in ti ne sme stopit po premzi..

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ma ko je tako hudo grem jaz po desni..pazim ful na njega, pa če bi bilo treba vedno gledam da je odstavni prazen..vem, da tega ne bi smela napisat in vem, da se bo zdejle usul plaz obtoževanj..samo, ko ne moreš no
crazy1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Ukiniti besedo prehitevalni in naj bosta oba vozna. Potem se pa lahko vozi mimo po levi ali desni. Ne vem, kaj bi bilo s tem narobe?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A lahko tudi mene naučiš ugotoviti hitrost neznanega voznika na drugem koncu slovenije za nekaj dni nazaj ?
Lepo prosim !
Nič lažjega.....Vprašaš sajkeka in ostale dinamike iz Alterja. Oni zmeraj točno vedo kolk hitro neznani vozniki po Sloveniji vozjo. Še posebej z brzino starih decov in non so na tekočem. Sajkek in dinamiki točno vedo. To so radardinamiki. Le vprašaj!
In odpujsaj naprej.....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Prehitevanje po desni ma velik posledic lahko. Če bi bla pa oba vozna pol bi pa cikcakal pr hitrostih 130+ kar pa ni lihk varno. Sploh ka stardeci nič ne vidijo in mladi dinamiiki ne znajo vozit

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
al pa bi ti vozili vštric po obeh pasih 100km/h (kot lj-trzin)..pa kaj bi šele pol tovornjaki delali
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Skrajni čas, da greš na morje..
Nebi blo slabo. Ti pejd pa ponavljat CPP.

Stardec, spet te morm razočarat... Ta tvoj CPP, ko je tako zakonski in nevem-kaj-še-vse, sem jaz v prvo naredil brez ene same napake
tongue-1.gif
Prav tako sem v prvo naredil izpit za avto, z malo urami.

Ti pa vem, da še pol tolk nisi naredil v prvo. Sj bo... Pravjo, da z leti, a pri nekaterih žal tudi leta ne pomagajo
wink-1.gif
Da ni slučajno tudi tvoj ata komandir
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ne vem kaj si ti delal na prehitevalnem če je bil vozni prazen
Tud men je to zanimivo.
Po mnenju sajkeka, turbobiča in ostalih dinamikov, stardec nima kaj iskat na prehitevalnerm, ker so oni tam.
Zgleda da je tadinamična alter kanonada zakupila prehitevalni pas na AC.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Skrajni čas, da greš na morje..
Nebi blo slabo. Ti pejd pa ponavljat CPP.

Stardec, spet te morm razočarat... Ta tvoj CPP, ko je tako zakonski in nevem-kaj-še-vse, sem jaz v prvo naredil brez ene same napake
tongue-1.gif
Prav tako sem v prvo naredil izpit za avto, z malo urami.

Ti pa vem, da še pol tolk nisi naredil v prvo. Sj bo... Pravjo, da z leti, a pri nekaterih žal tudi leta ne pomagajo
wink-1.gif
Da ni slučajno tudi tvoj ata komandir
tongue-1.gif

Če bi bil moj oči komandir, bi midva na MS meetingu v rollu skp pivo pila, ko sta ste orange pa una t druga (
evil.gif
).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Če je vozni pas prazen se jst umaknem na vozni pas - s tem da nobenga ne prehitim po desni. Pa stardec se komot lahk pele po prehitevalnem, dokler gre 100+, ne zapelje direkt pred mene, in koga prehiteva.

Če smo že pr AC. Ogromno voznikov ne ve zakaj se imenuje Pospeševalni in zaviralni pas.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če smo že pr AC. Ogromno voznikov ne ve zakaj se imenuje Pospeševalni in zaviralni pas.
Saj ti tud ne veš, da je treba vozit po CPP.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Vem , sam to eš ne pomen da to delam:D predvsem pa nisem stardec ki se ustavi na pospeševalnem pasu in stardec ki bremza na voznem pasu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
D predvsem pa nisem stardec ki se ustavi na pospeševalnem pasu in stardec ki bremza na voznem pasu.
Vem, da nisi. Ti si vsesplošni nevzgojeni in primitivni cestni divjak, ki ne samo, da ne poznaš CPP-ja, ampak tudi bremze ne poznaš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

Če bi bil moj oči komandir, bi midva na MS meetingu v rollu skp pivo pila, ko sta ste orange pa una t druga (
evil.gif
).

Pazi cifra išče nove piramide za ogled zanimivosti. merkaj da se ne srečava v Banovcih
evil.gif

Jep tista noč je bila zame usodna
srce-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Stardec jst sm na cesti zelo vzgojen in ne divjam ampak samo kdaj pa kdaj presežem dovoljeno hitrost. Bremzo znam uporabit. Čene bi se že zdavnej nabou na kkšnga stardeca ki se ustavi na pospeševalnem pasu.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
če te kdo prehiteva nimaš kaj pospeševat ali celo premzat
Kaj pa je narobe z bremzanjem ?

ne smeš in pika (po zakonu)..vozit moraš konstantno kot preden te je šel nekdo prehitevat..tisti, ki prehiteva računa na tvojo hitrost in naprimer če se je treba umaknit zadaj (da nekdo pride na sproti ali karkoli drugega) je vse to vračunano in ti ne sme stopit po premzi..
Zakon pravi drugače : "(prehitevanec) Po potrebi mora zmanjšati hitrost..."
ZVCP-1-UPB5 37. člen , 4. odstavek

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem imel možnost vidt, ko je stara mamca stala na priklučitvenem pasu za na AC (priključek Ivančna-LJ), brez vseh 4 smernikov, brez 3kotnika.. In to kake 30m za ovinkom, ko ravno dobr pospešuješ za vključitev na AC... Sem ravno na knap odmotal, da je nebi nabasal...Me zanima, kdo bi bil v primeru trka kriv...

Aja, in kaj je mamca delala? Neke vrečke je zlagala v prtlažnik
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi, da je mamca na AC in to v nepreglednem ovinku (nepregleden ovinek je zelo pogost pojav na AC k nede?) Vrečke zlagala v prtljažnik?
Kaj pa, če je mamca slučajno med tistimi vrečkami iskala trikotnik?

Slab pravljičar si! Kadar boš v bodoče probal spet kakšno pravljico napisat, se bolj potrudi!