Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
ksz... V čem je sploh fora, da delajo avte na zadnji pogon? Driftarji ste jih ziher veseli, kaj pa ostali? Problemi z odnašanjem zadka, problemi v dežju, še večji problemi v snegu... Dandanes sicer rešujejo težave z ESP in podobnimi pripomočki, ampak kaj bi naj bila prednost zadnjega pogona?(Odgovor: ''veselje pri vožnji'' ne šteje).
ESP se vgrajuje zato, da se poveča prodajne številke (v teh 15ih letih gotovo za nekaj sto odstotkov), ker si zdaj upajo RWD vozit tudi zaspane stare mame s šalco kofeta v roki (zato BMW tako dolgo ni imel originalnih cup holderjev v avtih
Nočeš slišati "veselje do vožnje"? Okej
Je pa dejstvo, da je tudi avto z RWDjem lahko za en drek, ni pa RWD pogoj, da bi bil avto slab
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Sploh pozimi je the best!!!!!!!!!
Samo v breg ne smeš odnehat gasa.
Drugače pa imam 2 30 kilogramske svinčene uteži namesto peska za v prtljažnik če kdo rabi.
Bivši lastnik mojega avta je nekaj sanjal o obtežitvi kufra pozimi, pa nisem sam tega nikoli rabil
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Zanimivo, da ko se kdo zabije z bmw-jem me takoj "mojstri" zacnejo prepricevat, da se je to zgodilo zaradi zadnjega pogona. In da so RWD avti nevarni... S FWD-jem bi verjetno ravno tako zletel s ceste, nic kasneje, kvecjemu pod malo drugacnim kotom. Ko pa kdo s FWD zleti s ceste, nihce ne krivi sprednjega pogona...
LP
Se absolutno strinjam (in sem že enkrat napisal tukaj gor): tam kjer bom letel s ceste z RWD, boš vsak tudi s FWDjem. Mene bo v drevo ruknilo z zadnjim koncem, nekoga drugega pa z sprednjim.
Skratka, can't we all just get along?