sicer tega še nisem zasledil, razen pri neipa kjer se dryhopa med najbolj intenzivno fermentacijo, ki je pa nekje 1-3 dni po pitchanju..
vedno pa dryhopam nekje 2-5 dni - predvsem odvisno od tega, kdaj imam čas kegirati ali flaširati...
drugače po teoriji, ki jo najdeš povsod na netu, naj bi dryhop do 7 dni bil OK, kasneje naj bi se pa razni travnati priokusi lahko začnejo pojavljati - žal pa ne bi vedel iz prve roke, ker nikoli še nikoli nisem s tem toliko eksperimentiral. Sem pa opazil, da mi krajši dry hopi (2-3 dni) pustijo navadno vsaj meni lepše arome od daljših (npr. 5 dni).
vedno pa dryhopam nekje 2-5 dni - predvsem odvisno od tega, kdaj imam čas kegirati ali flaširati...
drugače po teoriji, ki jo najdeš povsod na netu, naj bi dryhop do 7 dni bil OK, kasneje naj bi se pa razni travnati priokusi lahko začnejo pojavljati - žal pa ne bi vedel iz prve roke, ker nikoli še nikoli nisem s tem toliko eksperimentiral. Sem pa opazil, da mi krajši dry hopi (2-3 dni) pustijo navadno vsaj meni lepše arome od daljših (npr. 5 dni).