Zabava in zategnjenost

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kloshar to da plešeš in poješ še ne pomeni da nisi zaplankan. Šale so pa tudi vrjetno na ravni osnovne šole.

Vi verjetno tudi šmrcate belo na tistih vaših swing seansah, sicer ne vem, kako vam uspe tako opičje obnašanje.
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kloshar to da plešeš in poješ še ne pomeni da nisi zaplankan. Šale so pa tudi vrjetno na ravni osnovne šole.

Vi verjetno tudi šmrcate belo na tistih vaših swing seansah, sicer ne vem, kako vam uspe tako opičje obnašanje.
tongue-1.gif
aplauz.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem na hitro preletel komentarje..., mislim, da ni nihče omenil razlike med zabavami v LJ in na obrobju, podeželju oz. v drugih mestih po SLO.
Recimo kaka Osmica na Krasu ali fešta na obali je neprimerno bolj sproščena kot paradiranje sponzoruš mimo slinastih opičnjakov v fancy lokalu v mestu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
To je pa spet odvisno od pokrajine. Na žurki na Dolenjskem se je tudi težko sprostit, ker ne veš kdo bo zamahnil.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem na hitro preletel komentarje..., mislim, da ni nihče omenil razlike med zabavami v LJ in na obrobju, podeželju oz. v drugih mestih po SLO.
Recimo kaka Osmica na Krasu ali fešta na obali je neprimerno bolj sproščena kot paradiranje sponzoruš mimo slinastih opičnjakov v fancy lokalu v mestu.

aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Podaj predlog za ukinitev Bizeljske vinske ceste, če te tako moti...
evil.gif

Proti marihuani pa seveda nimaš nič, kajne?
priden.gif

a) Učili so me: "Živi in pusti živeti." Zaradi mene imajo lahko tudi sončno heroinsko cesto.
evil.gif

b) Isti qrac kot vse ostale droge. Za današnjo mladino še bolj pogubna kot alkohol, ker je navidez nenevarna.

A te je foter kaj pritegnil preko hrbta, da si spremenil mnenje o drogah?
evil.gif

8888

8. jul 2010
34.068
6.260
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, to ni nobeno dejstvo. To je produkt tvoje butaste, od komunizma oprane glave. Ko sem bil mlajši, sva šla s starim na eno večdnevno romanje. V spominu mi je ostalo bore malo, razen tega, da se je non stop pelo in zbijalo šale. Kitara, harmonika in petje, petje. Pa ne le verske pesmi. In ti, ki živiš 50 let za časom, imaš komu očitati konzervativnost.
stupid-1.gif

Glavni problem, ki ga jaz vidim na naših zabavah, je alkohol. Dej pit, dej natoč, vstani gor, spi ga dol, ne gremo domov, dokler nismo mrtvi. To vidiš pri starih juncih, pri 30-letnikih in pri 15-letnikih. Narod pijancev, druge ni za reči.

Recimo to, kar dela goba, da pleše swing (no, ga je, če se ne bi norčeval iz vere, bi ga še danes), se meni zdi odlična oblika zabave. Pijani verjetno niste, ženske družbe je dovolj, pa še malo se spihate.

aplauz.gif

8888

8. jul 2010
34.068
6.260
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mislim, da ni druge, kot da fant opravi vse zakramente, se priporoči Bogu ter vsak večer zmoli rožni venec za njegovo milost.
evil.gif

Tako je, Goba se mora spreobrniti, ko bo postal prav goreč vernik, se mu bo vse spremenilo, seveda na boljše.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Seveda bo moral najprej čez trdo pokoro, le tako se bo lahko osvobodil vajeti, ki mu jih vcepljajo že od malega. Predlagam, da vsi darujemo mašo za njega ter njegovo potomstvo! Sicer bo fant še v peklu pristal!
evil.gif

patriot, pride z leti.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Potem, ko se bo na pamet naučil Biblijo, ga oblečemo v angelske barve, zanj darujemo jagnje in skupaj slavimo Gospoda, NAŠEGA Boga.
evil.gif