Zabava in zategnjenost

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
V socializmu se je bolj malo govorilo na glas, če pa se že je, je bilo zelo treba pazit, kaj si dejal, saj so bili udbovski 'doušniki' v vsaki gostilni. Okej,v šentjošt si niso upali

Ti tega nisi doživel, dvomim da je tvoj oče. Mogoče ded.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo, da si se obregnil ob caplovo nakladanje ali črni humor, nisi pa komentiral blesov gobin komentar!
Kater blesav komentar? Dejstvo je da so verniki bolj konzervativni, dolgočasni in polni predsodkov.

korea

Pripravnik
31. okt 2012
56
0
6
ateisti so pa kot kravje muhe ki gredo na vsak drek
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, to ni nobeno dejstvo. To je produkt tvoje butaste, od komunizma oprane glave. Ko sem bil mlajši, sva šla s starim na eno večdnevno romanje. V spominu mi je ostalo bore malo, razen tega, da se je non stop pelo in zbijalo šale. Kitara, harmonika in petje, petje. Pa ne le verske pesmi. In ti, ki živiš 50 let za časom, imaš komu očitati konzervativnost.
stupid-1.gif

Glavni problem, ki ga jaz vidim na naših zabavah, je alkohol. Dej pit, dej natoč, vstani gor, spi ga dol, ne gremo domov, dokler nismo mrtvi. To vidiš pri starih juncih, pri 30-letnikih in pri 15-letnikih. Narod pijancev, druge ni za reči.

Recimo to, kar dela goba, da pleše swing (no, ga je, če se ne bi norčeval iz vere, bi ga še danes), se meni zdi odlična oblika zabave. Pijani verjetno niste, ženske družbe je dovolj, pa še malo se spihate.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ampak gnar za žur pa se vseeno najde, a ne?
wink-1.gif

Zakaj ap rabiš dnar za žur?
Komunajzarski parazitizem , žuriral bi na tuj račun, pijavka, ....poznam take, samo kroži okoli ko klošar in čaka na zastonj pijačo, pol pa po forumu fantazira, de je nižji srednji sloj
bonk.gif
.....še klošar prej dnar nafehta in si na veselici sam plača, pa je nižji nižji sloj ....
Med verniki načeloma ni delovnih abstinentov in zastonjkarjev, zato naše žurke vedno ustvarijo plus, za razliko od raznih levih, partizanskih zborovanj, ko bi se samo zastonj napajali in nafojtrali......
tongue-1.gif

...avatar zbriši! brezbožnež
uf-1.gif

korea

Pripravnik
31. okt 2012
56
0
6
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ampak gnar za žur pa se vseeno najde, a ne?
wink-1.gif

Zakaj ap rabiš dnar za žur?
Komunajzarski parazitizem , žuriral bi na tuj račun, pijavka, ....poznam take, samo kroži okoli ko klošar in čaka na zastonj pijačo, pol pa po forumu fantazira, de je nižji srednji sloj
bonk.gif
.....še klošar prej dnar nafehta in si na veselici sam plača, pa je nižji nižji sloj ....
Med verniki načeloma ni delovnih abstinentov in zastonjkarjev, zato naše žurke vedno ustvarijo plus, za razliko od raznih levih, partizanskih zborovanj, ko bi se samo zastonj napajali in nafojtrali......
tongue-1.gif

...avatar zbriši! brezbožnež
uf-1.gif

podpis capl

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Recimo to, kar dela goba, da pleše swing (no, ga je, če se ne bi norčeval iz vere, bi ga še danes),
aplauz.gif

če ne bo avatarja zbrisu, še po alterju ne bo več kracal, ko mu bo še po prstih nadeval
evil.gif

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
ksz
Mislim, da je problem v splošni zategnjenosti naroda, katera nam je privzgojena.
Vsi imamo polno zavor in zadržkov, vsi komaj čakajo, da neko anredi napako, katro mu bodo očitali v službi.
Na srečo je v našem kolektivu, polno južnakov (natančneje bosancev), kateri pomagajo narediti super žurko, ostale nas kar potegne, da spijemo kakšen deci več, nakar nas kar potegne v žur in nakoncu smo vse čez vse in vsi po vsem.
Tisti ki jih bolj serje, tisti je bolj faca
aplauz.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To mi je najbolj bedno, -službena žurka, celo leto jih gledam, pol se naj pa še nažiram z njimi....sj se že med šihtom celo leto nažiramo
hysterical-1.gif

....skoraj tak kot nekdanji sindikalni dopusti, -celo leto ga na šihtu gledaš, pol bi ga pa naj še cel dopust v sosednji prikolici,
bonk.gif

....so pa službene žurke zelo priljubljene med levaki, ker je vse zastonj
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mislim, da ni druge, kot da fant opravi vse zakramente, se priporoči Bogu ter vsak večer zmoli rožni venec za njegovo milost.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Podaj predlog za ukinitev Bizeljske vinske ceste, če te tako moti...
evil.gif

Proti marihuani pa seveda nimaš nič, kajne?
priden.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mislim, da ni druge, kot da fant opravi vse zakramente, se priporoči Bogu ter vsak večer zmoli rožni venec za njegovo milost.
evil.gif
-pa spodobna donacija cerkvi seveda, kesanje je potrebno tudi materjalno dokazat
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
Capl jaz pijem čaj ali šveps z vodo ko grem vn ker me oboje odžeja in mi zato ni treba porabit veliko denarja.
Kloshar to da plešeš in poješ še ne pomeni da nisi zaplankan. Šale so pa tudi vrjetno na ravni osnovne šole.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Podaj predlog za ukinitev Bizeljske vinske ceste, če te tako moti...
evil.gif

Proti marihuani pa seveda nimaš nič, kajne?
priden.gif

a) Učili so me: "Živi in pusti živeti." Zaradi mene imajo lahko tudi sončno heroinsko cesto.
evil.gif

b) Isti qrac kot vse ostale droge. Za današnjo mladino še bolj pogubna kot alkohol, ker je navidez nenevarna.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Capl jaz pijem čaj ali šveps z vodo ko grem vn
No, sj to pa marsikaj pojasni,
evil.gif
....se ti vsaj polovica grehov odpusti, sj nisi čisto sam kriv....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
evil.gif
-pa spodobna donacija cerkvi seveda, kesanje je potrebno tudi materjalno dokazat
evil.gif

+ obvezen vpis otroka k verouku in nadaljevanje šolanja v semenišču. Najboljše, da se tudi sam zapriseže k celibatu in vsak teden po kolenih prehodi božjo pot križevega pota.
evil.gif