Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
točno, netflix je odličen približek moje ideje. pozabim na njega, ker ga ne morem uporabljat.
Sam ne vem kdo je tolk zabit, da se brani našega denarja.
Ne branijo se oni denarja, ampak so prepotentni. Včasih so posneli en film, avtorji so zaslužili dovolj in še preveč, distributerji pravtako. Danes so pa časi ko se morajo konstatno truditi, to pa jim ne sede. Meni pa prav tako ne sede, da za vsak film hodim v kino. Filmi, kateri so res ok, pri večini, verjamem da folk brez težav gre i plača vstopnico ali si omisli original vsebino. Tako, da ostajam pirat in po pravici mi je malo mar za njihov zaslužek. Zaslužek naj bo tolikšen, da ne bodo lačni, žejni in naj imajo streho nad glavo. Za rdeče preproge, njihovo bahatenje, jahte jim ni dovolj, da je jahta, jahta, ampka mora imeti še platinaste obrobe, les skoraj da iz vesolja, itd., itd., zato mi je prav malo mar in po resnimi ne pada mi na pamet, da jih financiram.
Pa niso si avtorji izmislili zdavilo za večno življenje, pa de cenijo v miljonskih zneskih. Vreden si toliko kolikor ti tržišče da in tržišče pravi, da ne bo plačeval in čakal v vrsto, ko se bodo založniki spomnili, kdaj in komu bo najprej dana vsebina.
Ko bo mene kdo podpiral, bom tudi sam podpiral. Pirati mi omogočajo dowload, jaz pa prav tako omogočam njim upload s polno pipico. Tako da to gre vzajemno.
Ko bodo omogočili takojšnji normalen ogled tako kot se spodobi za normalno ceno za tovrstne vsebine za kar smatram, da je do 0,99 € in še to da je dostopno v prvem mesecu, kvaliteta v visoki kakovosti, vse kar je več, me ne zanima. Še to je preveč.
Če mislite, da bodo zato sedaj nehali snemati ali ustvarjati se motite. Kaj pa bodo počeli? Da ne bodo čez noči vsi postali odvetniki, inžinjeri, itd..
Lp.