Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Vso bedo tega sveta izvajajo najbogatejše države oz. vodje iz ozadja. Sedaj smo mi evropejci, navadni ljudje krivi, če nočemo in se bojimo "beguncev"? Jaz se jih bojim, priznam!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Vso bedo tega sveta izvajajo najbogatejše države oz. vodje iz ozadja. Sedaj smo mi evropejci, navadni ljudje krivi, če nočemo in se bojimo "beguncev"? Jaz se jih bojim, priznam!

To je samo izgovor. Tebe najbogatejse drazve ali kdorkoli iz ozadje ne sili v taksen ali drugacen odnos to beguncev. To je tvoja odlocitev. Ti se bojis ,ker imas oprane mozgane in to je tvoj problem. To ni stvar beguncev. Tako se tudi Nemci bali Zidov.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Koga tocno se bojis? Slika je iz Beograda, od vceraj...
2286348-belgrade.jpg

Priponke

• 2286348-belgrade.jpg
    2286348-belgrade.jpg
    218,4 KB · Ogledi: 119

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
migrant, teroristi, bicepsi, itd, itd, itd
2286351-150822013_6_xl.jpg

Priponke

• 2286351-150822013_6_xl.jpg
    2286351-150822013_6_xl.jpg
    121,7 KB · Ogledi: 136

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a veš kdaj bo beda? ko bo zaradi tega nasilnega priseljevanja narodov čez recimo 5-10let naraslo nasilje na ulicah, na drugi strani pa bo občutno narasel rasizem in maščevanje domačinov, mogoče celo vse do pobijanja teh migrantov.
Rasizma in nacionalizma ni za podcenjevat, se bojim da bo veliko krvi preteklo zaradi vsega tega. Z nekaj "smole" se bo ob pravem času rodil novi firer in potem bo spet jamranje s strani muslimanov

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Bojim se človeka, ki je nevaren, da izkoristi svojo vero, da škoduje drugemu človeku. Če je kdo izmed teh na sliki tak, se bojim.
Če primerjaš katolika in muslimana, mi odgovori, kdo bolj izkorišča svojo vero?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
a veš kdaj bo beda? ko bo zaradi tega nasilnega priseljevanja narodov čez recimo 5-10let naraslo nasilje na ulicah, na drugi strani pa bo občutno narasel rasizem in maščevanje domačinov, mogoče celo vse do pobijanja teh migrantov.
Rasizma in nacionalizma ni za podcenjevat, se bojim da bo veliko krvi preteklo zaradi vsega tega. Z nekaj "smole" se bo ob pravem času rodil novi firer in potem bo spet jamranje s strani muslimanov

nasilnega priseljevanja? kaj ta neumnost sploh pomeni?

1. 10x vec se "priseljuje" v muslimanski svet
2. zakaj so Sirijci na cesti? kdo rusi oblast v Siriji?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
dej eazy ne bod bebec no. Točka 1 je wtf, točka 2 ste si pa sami krivi. Ampak vedno rabite zunanjega sovražnika, vedno je bilo tako, vedno bo. Polni ste izgovorov.

povej mi kaj boš rekel potem, ko se bo našlo par serijskih morilcev-nacijev, ki bodo za šport pobijali muslimane? S tem posiljevanjem s kvazi begunci se daje gorivo takim skrajnim skupinam in že zdaj obveščevalne službe vedo da jih je ogromno.

torej, kaj boš potem rekel? A boš takrat spet rekel da je kriv zahod? točno to bo tvoj izgovor....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Bojim se človeka, ki je nevaren, da izkoristi svojo vero, da škoduje drugemu človeku. Če je kdo izmed teh na sliki tak, se bojim.
Če primerjaš katolika in muslimana, mi odgovori, kdo bolj izkorišča svojo vero?

Clovek ,ki ti zeli karkoli slabega ne potrebuje vere, begunske kolone ali karkoli drugega. Precej lazje se je svercati sam in organizirano.
Danes lahko terorist najame Cankarjev dom in tam planira napad na karkoli ze. Samo dinarcke moras imeti.

Primerjava je debilna. Ampak ce ze primerjamo.... Trenutno katoliki rusijo drzave muslimanom in ne obratno. Zadnjih 10 let so katoliki ubiili vsaj 100x vec ljudi kakor vsi teroristi skupaj. ISISu "najvec" pomagajo katoliki. Najbolj uspesni proti ISISu je pa Iran oziroma Hezbollah (muslimani).

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Pa še to. Ne bojim se samo teh, bojim se tudi multinacionalk, katerim se jebe za malega človeka in se grebejo samo za denar in bodo storile vse, da bodo do njega prišle, zato se tudi bojim novodobne hrane, ki je polna strupov.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti narisem 1. tocko??
V Turcijo se priseli 2mio beguncev, v Evropo se priseli 0.2mio beguncev. Zadevo lahko opises kakor invazijo katoliske Evrope kajnede?
bonk.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Katoliki ne izkoriščajo svoje vere za te vojne, temveč je to pohlep po vladarstvu. Vera je le postranskega pomena oz. sploh nima pomena. Pri muslimanih je pa drugače. Vse v imenu vere in ISIS celica nima točnega vladarja zato, ker jim je vera vladar. Pri katolikih pa je vodja tisti, kateri je in če ga ni, se folk razpusti.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pozabi tvoje točke.

povej mi kaj boš rekel na to, ko bodo začele padati glave muslimanov? Zgodilo se bo nekaj islamskih napadov v Evropi, sledilo bo maščevanje ljudi na ulicah, predvsem obritoglavcev. Lahko si predstavljaš da je ogromno takih skrajnežev ljubiteljev Hitlerja, ki komaj čakajo na kaj takega.

Kaj boš takrat rekel? Postavi se v prihodnost.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Katoliki ne izkoriščajo svoje vere za te vojne, temveč je to pohlep po vladarstvu. Vera je le postranskega pomena oz. sploh nima pomena. Pri muslimanih je pa drugače. Vse v imenu vere in ISIS celica nima točnega vladarja zato, ker jim je vera vladar. Pri katolikih pa je vodja tisti, kateri je in če ga ni, se folk razpusti.

Ne pisat neumnosti... ISIS ima tocno dolocenega vladarja (njemu celo dobesedno prisegajo). Sicer pa tukaj ni stvar "vere" ampak sektastva. Verjetno ves da so zrtve IS predvsem muslimani?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
pozabi tvoje točke.

povej mi kaj boš rekel na to, ko bodo začele padati glave muslimanov? Zgodilo se bo nekaj islamskih napadov v Evropi, sledilo bo maščevanje ljudi na ulicah, predvsem obritoglavcev. Lahko si predstavljaš da je ogromno takih skrajnežev ljubiteljev Hitlerja, ki komaj čakajo na kaj takega.

Kaj boš takrat rekel? Postavi se v prihodnost.

Tvoji posti so zreli za prijavo policiji tako da ...

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Pa kaj tolk jamrate zaradi beguncev... Saj ste podpirali osvobajanje Iraka, Sirije, Libije, Egipta, Afganistana itd... Da o arabski pomladi in demokratizaciji niti ne govorim.... Bo pač prišlo počasi tistih par milijonov beguncev v Evropo i to je to....

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Iz slike NE moreš razvidet ali je model terorist ali ne!

Res? Bos malce razmislil o tem?

Kaj naj razmislim?

Sedaj je normalen, čez 1 leto se bo v imenu vere razstrelil. Ne rabiš bicepsov za to. Ima pa žilo na bicepsu, kar pomeni, da ni v slabi kondiciji.