Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Da, podatki ne drzijo.

Lepiš neke linke in nekaj dokazuješ, ko ti pa drug nekaj prilepi, kar tebi ni pogodi, pa napišeš, da podatki ne držijo.
Lej, poln internet je nasilja dotičnih. In ti še zmeraj nekaj zagovarjaš.
Nekje si napisal, da je kazen po koranu (al po čim že) za posilstvo obglavljenje. Sam nisi napisal, da je obgljavlena ženska, ki je posiljena.
Dej povej, zakaj se ne odseliš nekam, kjer bodo vsi tvojega mišljenja? Pa debatirajte. Tukaj nobenega ne zanima, kaj piše v vaši bukvici. Tukaj imamo svoje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Matey sori motiš se. Jst nikoli nisem rekel da ga je treba banat. So mi pa šle njegove objave na organ in sem ga gladko označil za SPAM, ker to je tudi počel, posiljeval nas s svojo vero in lažmi kar tudi sam trdiš.

O bananju pa nisem nikoli govoril, vsaj ne da bi tako mislil.

Spam je zelooooooo podoben eliminaciji oz. banu, sploh, če nekdo vztrajno spama vse tvoje prispevke
smile-1.gif

In jaz ne trdim, da nas posiljuje s svojo vero ampak jo zagovarja kakor pač ve in zna. In ima vso pravico do tega, čeprav je zoprn kot mesarska muha.

Tvoja pravica pa je, da ga označiš kot ignoriranega uporabnika in posledično SAMO TI ne vidiš njegovega pisanja v kolikor ti to pač ne ustreza, ne pa da si vzameš to pravico, da s SPAM gumbom VSEM UPORABNIKOM tega foruma onemogočiš vpogled v njegove poste .

(besedilo odebeljeno zato, da ga prej opazi še kak drug uporabnik in ne samo ti
wink-1.gif
)

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ok glede spama pač ne bova prišla skupaj

sva si pa vsaj podobnega mišljenja glede eazyja. V tej zafu-kani Sloveniji je že to uspeh.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Saj synthman-a (sedaj membrain) ste na alterju efektivno banali z doslednim označevanjem vsakega njegovega posta kot spam.
Medtem je eazy še 100x bolj nadležen, ko ima črno na belem recimo pri posilstvih, vendar še vedno goni svoje nebuloze.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Sicer je tole malo off in ne bom govoril o temi. Ampak društveno spamanje easy-jevih postov bi pomojem moralo bit sanckionirano po pravilih. Mislim da se je ob uvedbi teh spam zadev govorilo da se znižajo točke kredibilnosti uporabniku ki zlorablja SPAM gumb. Tako da pravi ukrep za par uporabnikov tule bi bil da imajo 0 točk kredibilnosti s čimer bi izgubili pravico do funkcije ki so jo zlorabljali.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer je tole malo off in ne bom govoril o temi. Ampak društveno spamanje easy-jevih postov bi pomojem moralo bit sanckionirano po pravilih. Mislim da se je ob uvedbi teh spam zadev govorilo da se znižajo točke kredibilnosti uporabniku ki zlorablja SPAM gumb. Tako da pravi ukrep za par uporabnikov tule bi bil da imajo 0 točk kredibilnosti s čimer bi izgubili pravico do funkcije ki so jo zlorabljali.

Po novem vem kako moderirati te pospamane poste in od zdaj naprej bo to urejeno kot mora biti. Za nazaj pa tega sigurno ne bom šel popravljat, je preveč vsega skupaj. In ja, ko se odspama pospaman post, se uporabniku, ki je neupravičeno uporabil gumbek SPAM zmanjšajo točke kredibilnosti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Saj synthman-a (sedaj membrain) ste na alterju efektivno banali z doslednim označevanjem vsakega njegovega posta kot spam.
Medtem je eazy še 100x bolj nadležen, ko ima črno na belem recimo pri posilstvih, vendar še vedno goni svoje nebuloze.

Synthman je bil tudi dejansko banan in ne da bi bil "banan" preko spam gumbka. In kljub vsemu še vedno nadaljuje z pisanjem svojega mnenja samo da pod imenom membrain ja. Kaj točno je potem problem? Noben ni utišan, čeprav bi po mnenju nekaterih morala biti oba.

Zdaj pa dovolj o moderiranju in se vrnimo lepo nazaj k tematiki te teme.

LatkaGravas

Pripravnik
26. maj 2015
266
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...

Res boš ampak ne zato, ker upaš povedati kar je res ampak zato, ker ne stojiš za svojimi besedami (oz. jih ne dokazuješ) in ker konstantno žališ moderatorje tega foruma. Se beremo čez 1 mesec
roza.gif
Medtem ko je konstantno žaljenje drugih uporabnikov nekaznovano.

Malo se zamislite nad sabo, moderatorji.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Res je. Telex, dsf, stardec, sgh itd bi že davno morali biti odstranjeni.
A si ti komunist? Namerno žalim le te, saj si to s svojimi deli zaslužijo.
evil.gif

PS- če pa nisi komunist/komunistek in sem te slučajno užalil, se pa iskreno opravičujem.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Žališ vse, ki se ne strinjajo s tabo.
No sicer je itak zate vsak, ki ne trobezlja enako kot ti, komunist
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
saj sem že rekel: boga žena, če jo še ima..jo zmerja s komunistko, če se ne obrne prav.
smile-1.gif
slabše se obnaša, kot kakšen islamist. Zabit do podna.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Žališ vse, ki se ne strinjajo s tabo.
No sicer je itak zate vsak, ki ne trobezlja enako kot ti, komunist
hysterical-1.gif
Daj zaupaj mi, s katerim postom ali besedo sem te užalil.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:

Medtem ko je konstantno žaljenje drugih uporabnikov nekaznovano.

Malo se zamislite nad sabo, moderatorji.

Če so te kje dejansko oz. konkretno užalili, lahko vedno klikneš na gumb "opozori moderatorja". Mi pač ne vidimo oz. niti nespremljamo popolnoma vsega, vam vsem uporabnikom skupaj uspe sproducirat nenormalno število normalnih in nenormalnih postov ter tematik. In zastonj pa jaz pač ne bom celega dneva posvetil temu, da bom pazil na žaljivke ali sovražni govor (ki to za ene je za druge pa spet ne). Zato pa še enkrat pravim - ko te kaj zmoti lahko klikneš na gumb opozori moderatorja in potem se bo eden izmed nas že posvetil temu primeru., ravno zaradi tega je bil ta gumb uveden. Se je pa res najlažje samo pritoževati, to pa ja. Bi vas prav rad videl kot moderatorje čveka ja, prav nihhče se noče ukvarjat z tem sranjem, ki ga sproducirate in zato pa tudi imamo moderatorkse pravice v čveku prav vsi moderatorji in ni določen samo eden ali dva kot povsod drugje. Pač preveliko število...hmm.....posebnežev na kupu
roza.gif

Jaz recimo sem moderatorsko delo sprejel za urejanje zavarovalniškega podforuma in ne da se zdaj tu v čveku ukvarjam z ekstremisti vseh vetrov, na vsake kvatre pa zdaj pač še tu malo pomoderiram. In če komu kaj ni všeč, se vedno lahko javi za moderatorja pa bomi videli kaj bo sledilo. Vsi pogumneži vljudno vabljeni, dejansko bi bilo fino imeti nekega konstantnega moda v čveku
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Ampak ja, ti se kar delaj pametnega in se moralno dviguj nad naš, češ, kakšna dvojna merila imate, tukaj pametujete o zlorabah musli žensk medtem, ko vaše niso kao nič na boljšem oz. so prav tako na slabem, OMGLOL. Res si en poseben patron, ni kaj.

Vsaka druga Slovenka dobi po glavi ampak vazno da filozofiramo kaksno je stanje pri muslimankah. Zaradi tega bo Slovenkam precej lazje...
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da, podatki ne drzijo. Ni mislim pisati doktorat na to temo. Imas Google.

Beri kot: "Ok, nimam prav glede zadeve o kateri pišem ampak direktno ti pa tega ne bom priznal tako da bom zdaj pisal vse možne izgovore, kot je ta zgoraj citiran. Oz. še drugače - jaz pravim, da je zunaj noč, ti trdiš, da je dan ampak jaz ti svojih trditev ne rabim dokazovati, lahko greš sam ven (na google) pogledat. Jaz zgolj postavljam trditve, katerih mi v podrobnosti ni treba dokazovat.
Če se mi pa slučajno že dokaže zavajanje - npr. podatki z UNCHRja o spolni in starostni sestavi beguncev in ekonomskih migrantov na EU (!!!) tleh - pa bom zadevo spet predstavil kot narobe videno, narobe seveda z vaše strani."

aplauz.gif

Ne, pise zelo jasno....
ZAdevo je spisal nek fasist ,ki je dokazano klobasal neumnosti. Neumnosti ,ki so bile dokazane se vedno prodaja kakor resnico. Ta clanek pa ze na prvi pogledj vsebuje ogromno neumnosti. Nimam casa ali zelje brati njegove umotvore.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Res je. Telex, dsf, stardec, sgh itd bi že davno morali biti odstranjeni.
Ah spet si naštel samo pametne in tolerantne ljudi, omejence leve in rjuharske pa rabite za videz pluralnosti...