Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa zakaj toliko čudenjaKdaj pa so se Hrvati že držali dogovorov.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Spremljam malo tole debato, pa me zanimajo izjave Yahela. Namreč, kje so Hrvati nategnili Slovenijo? Sem nekaj izpustil ali spregledal?
Hrvaška je v EU in v skladu s pogodbo EU bi morali popisati vse begunce in jih obravnavati v skladu z dogovorom. Tega se ne izvaja, še več, namerno jih vozijo na Slovensko in Madžarsko mejo in s tem vzpodbujajo težave na Schengenski meji. Prav tako Hrvaška ne upošteva mednarodnih dogovorov glede ilegalnih migrantov v katerem bi morali sprejeti vrnjene migrante, ker so prišli čez njihovo državo.
Tole zgoraj je zapis iz glave, ker sem ravno pred 10 minutami pri tujem mediju (RT2) videl izjavo predstavnika Madržarske vlade glede Hrvaškega nespoštovanja dogovorov z EU, pa tudi izjavo nekega predstavnika EU.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
a potem praviš da jih mi ne bomo poslali proti avstriji?ker smo pač boljši od hrvatov
Citat:
10:40 BERLIN Nemški notranji minister Thomas de Maiziere se je zavzel, da bi Evropa v prihodnje sprejela samo določeno število migrantov, ostale pa vrnila v varne države oziroma njihove domače države.
Citat:
Jodlarji pravijo, da bodo vračali v Slo in Hr, ker gre za varni državi.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kako lahko na hitro rešimo z migranti v Slo in Hr:
zakuhaš eno mikro vojno za oslovo senco nekje na vzhodni strani meje, bodo šli vsi stran.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
a so jih grki popisali?kolikor mi je znano so oni tisti ki bi jih morali popisati?
a da jih bomo vračali?aha zato se peljejo naši avtobusu proti šentilju