Za fotografe, amaterske, profesionalce III

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Imeniten pogled orla!
Prav tako so mi všeč kaskade, čeprav mi zgoraj manjka košček neba... tako da mi deluje tista pokončna na blogu za razred boljša. Moj pogled, pač.

Ja, panorama pa je del ravnice na izlivu Soče, s pogledom proti Tržiču (Monfalcone), iz ovinka, preden zaviješ proti parku.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Se mi je zdela znana lokacija, sploh nasadi dreves so me takoj spomnili na tista italijanska polja
smile-1.gif

Sliko kaskad, sem dal pa vbistvu na forum v ležečem formatu zgolj zato, ker bi mi pokončno popačilo oz razširilo na širino ostalih dveh slik
smile-1.gif
Hvala za pohvale. Je pa "park" divjih ptic pri Beljaku vreden ogleda.

LP

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Prosim pokomentirajte zmagovalca Samsungovega fotonatečaja "Najdi svojo galaxijo".

Izbirala je "strokovna žirija".

379646_10150525198354782_63319904781_11556790_559325132_n.jpg

crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Sej je dobra, sonce je lih na stičišču tretjin
evil.gif

Če je kompozicija taprava, je potem fotka že vredna zmage, sicer mi pa tisti fleri delujejo prav galaktično...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tisti, ki me res dobro poznajo, vedo, da se konkurence VESELIM, ker te edino ta lahko brcne v rit, ko obstaneš na neki točki, sam pa misliš, da delaš super ...

dejansko ne gre za nič drugega, kot za vraževerje, ampak ... če že hočete - Slovenia Press Photo (SPP) in World Press Photo (WPP) ... imam par zanimivih serij na lagerju, katerih mislim, da se ni dotikalo veliko ljudi oz. se jih sploh še ni, pa bomo probali srečo ...

lani sem zamudil rok (po neumnosti, ker sem datum narobe bral), letos VEM, da ga ne bom zamudil ...
smile-1.gif

mi je pa škoda lanskoletnega nabora fotk, ker sem imel tri res močne fotke ...

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
No vidis, smo te zdrazili...
evil.gif

Sam se natecajev udelezujem obcasno, pa se to DOBRO preberem pravila. Kjer pise, da fotka postane njihova last in da lahko potem pocnejo z njo kar hocejo, zaprem stran in pozabim na to.
Se spomnim pred leti, ko sem sodeloval na enem hrvaskem natecaju, kjer je bila konkurenca taka, kot je ynos objavil tisto fotko. In sem prijavil sebe ter zeno. Jaz sem dobil 1. nagrado (cca 700€), zena pa tretjo (vikend paket v enem od njihovih hotelov). In pri koriscenju zenine nagrade smo domov prisli trije
nahrung002.gif