Za debila v alfa romeu 156 s tablico Katja

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Pred časom sem vozičkal po Celovški in šel čez prehod (ena ulica, ki gre na Celovško). Z vozičkom in eno letno hčerko sem zelo previden, verjemite, ko model pripelje do prehoda, ustavi in ko sva bila s tamalo na sredi prehoda, spelje. Voziček po tleh, jaz pa na haubi, tolčem in razbijam. Ustavil je 10cm od vozička. Za njem je bila ena teta, bleda ko duh. Poberem voziček (tamala je na srečo vse prespala - kolk so trdoživi), stopim do avta in hočem odpreti vrata - zaklenjena. Medtem je model, ki je stal na Celovški, pripeljal pred tega norca, da ne bi odpeljal. Tako mi je film počil, da sem tolkel po avtu, da sem mo vrata docela spremenil. Malo se je usral in odprl vrata. Mulac se verjetno še danes ne more smejati, eno nogo ima v gipsu, rebra so dobro polomljena...
Odnesel sem jo z neprištevnostjo zaradi šoka, on pa je ostal brez vozniške in še odvetnik ga dobro obira. Sem že imel obisk njegovega očeta, ki mi je jokal, da bodo morali stanovanje prodati - ME NE ZANIMA.

Epilog, ne igraj se s štiridesetletnim očetom z vozičkom, ker smo pasji in se nam rado utrga.

Daj ne nakladaj, me PRAV zanima, na kakšni osnovi naj bi on plačveal neke velike vsote...bi si pa upal trditi, da če kazensko kao nisi odgovoren zaradi neprištevnosti, te lahko fino iztoži civilno. Kar bi bilo edino prav. Tebi in tvojemu otroku se ni zgodilo nič, ti si pa baje precej pretepel njega.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Tej zgodbi ne verjamem, ker se ne ujema z določenimi znanimi dejstvi. Verjamem le, da je morebiti delno resnična, preostali del je izmišljen, basta.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Pred kratkim sem enga hotel resno poškodvat, tip si je res zaslužu, problem je bil - preveč ljudi, ampak tko kasnej si rečem, a je sploh vreden moje sile, sej ne ve s kom ima opravka, zakaj bi moral vsakemu posebej to dokazovat, kdo sem in česa sem sposoben. .

gangsta.jpg

Drgač pa...ko si prej omenil da imaš nož pri sebi za take kot je paci... za take kot si ti mam jst kij v avtu.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ne, sam pravim da tut ti lahko naletiš nekoga ki te bo s kijem nalomil medtem ko mu boš ti s pipcem mahal pred nosom.

Ti se kar drži svojega mišljenja da je škoda se ven metat.

V primeru Paci-ja ga pa čisto podpiram, sploh pa ker zgleda obvlada taktiko ustrahovanja (tip spizdil z avtom čez pločnik in travnik
hysterical-1.gif
)

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Spirit,

1 in edino pravilo, ne veš kdo sem in kako se lotevam ljudi! Jaz nisem rekel, da me nihče ne more nabutat, ne vem zakaj pišeš neumnosti.

Vsi moji napadi so premišljeni. Ne bom se spravu na gorilo enako, kot npr. nate! Mogoče se sploh ne bom spravu nanga, ker bom predvideval, da me lahk nabuta, simple.

To, kar je paci naredu, evo stotič! je prov ampak je drzna poteza, lahko bi si naredu še več škode. Tega mi nihče ne more zanikat.

Kadar nardim pizdarijo(redkokdaj) sprejmem kazen, ker sem interioriziral splošna družbena načela. Če me pa kdo napade brez razloga, jah bog pomagi ... se bom pač branil.

tony

Guru
23. jul 2007
9.665
1.482
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
... ko model pripelje do prehoda, ustavi in ko sva bila s tamalo na sredi prehoda, spelje....

Čaki, a vaju (no, vas, vse tri) je pol namenoma povozil? Tega pa ne razumem, najprej ustavi, potem pa gas ??? Je tole napisano provokativno ? Če je blo pa res, pol pa sam
bonk.gif
pa ne tebi, vozniku !!!

Izgleda, da so ga zjebali na foro, da je bilo to namerno (čeprav ne zastopim, kaj je model iztržil, če je ta mala preživela brez praske, pa dobro
d055.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ne, sam pravim da tut ti lahko naletiš nekoga ki te bo s kijem nalomil medtem ko mu boš ti s pipcem mahal pred nosom.

Ti se kar drži svojega mišljenja da je škoda se ven metat.

V primeru Paci-ja ga pa čisto podpiram, sploh pa ker zgleda obvlada taktiko ustrahovanja (tip spizdil z avtom čez pločnik in travnik
hysterical-1.gif
)

huhuh jaz pa imam PAVA spray in vaju ownam oba !!!

yey peskovnik
cheer.gif

B81

22. jul 2007
36.938
10.505
113
kaj si nor...tudi če jih kdaj dvigneš, ni vredno zaštihat človeka. Razen če si taki hladni človek pač.
Potem je bolje imet bokserja v žepu. Se zlomi čeljust, oni ti da mir oz. se dere, pa vseeno preživi
smile-1.gif

Z nožem okoli hodil, pa ki si to videl. Razen, če dosti ribe loviš pa maš tistega malega.
evil.gif