Citat:
Uporabnik paci pravi:
V bistvu bi ga samo povlekel iz avta in vrgel v moker plundrast sneg
a dej ne no, to bi šu narest?
Citat:
Uporabnik paci pravi:
V bistvu bi ga samo povlekel iz avta in vrgel v moker plundrast sneg
Pokličš, razložiš, da bi ti povozil otroka, če ga ne bi stran potegnil. Pridejo, vem iz 1. roke. In poiščejo voznika. In tudi grdo kazen napišejo ... Le kaka priča mora bit.Citat:
Uporabnik keber pravi:
zato, ker ga je nekdo pošprical s plundro, bo priletela policija in uvedla preiskavo?
Ne "bi jih". So kar prišli. In če nekdo skoraj povozi otroka (če ga ne bi potegnili stran, bi ga), ker vozi nad omejitvijo / hitreje, kot je primerno, potem to ni vsaka malenkost. Ali pa se ti zdi, da mora najprej kdo umret.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ah dej bod resen....ti bi policaje klical za vsako malo piz.da.rijco. Nič čudnega, da jih pol čakamo takrat, ko jih res rabmo, saj se ukvarjajo z nekim čefurjem, ki je malo pošprical z vodo nekega someščana. haha
Citat:
Uporabnik Freak pravi:
Pomojem se je zasvicu fu£
Jaz pa ne. Zakon naj vzdržuje policija, ne posamezniki ... In zato naj lepo pridejo in opravijo svoje delo. V nasprotnem primeru je zelo verjetno, da jo na koncu najslebše odnese prav prvotne žrtev ...Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Gre se zato, da se po nepotrebnem ne kliče policije, razloge si že sam naštel. S takim osebkom, se naredi tako, kot je že "paci" povedal. Tuki ga podperam 100%.
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
jaz imam s seboj vedno nož
Sam ti si pa poosebljenje žestine.Citat:
Pred kratkim sem enga hotel resno poškodvat