Za debila v alfa romeu 156 s tablico Katja

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Tako kot je instiktivno reagiral ko je v določenem, hvala bugu pravem trenutku potegnil nazaj otroka in ženo, tako je tudi reagiral ko je zarinil kepo v dotičnega. Kaj bi bilo, če bi ju pustil stati tam kjer sta stala in najprej poklical Sv. Petra za nasvet. Kar je naredil je naredil prav, edin škoda da mu šoferja ni uspelo malo oribat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.661
113
Kaj pa mogoče alfa samec a.k.a qqqqqqq???? Men se zid ta ql?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Tako kot je instiktivno reagiral ko je v določenem, hvala bugu pravem trenutku potegnil nazaj otroka in ženo, tako je tudi reagiral ko je zarinil kepo v dotičnega. Kaj bi bilo, če bi ju pustil stati tam kjer sta stala in najprej poklical Sv. Petra za nasvet. Kar je naredil je naredil prav, edin škoda da mu šoferja ni uspelo malo oribat.

Ne oribat, vsaj ene dve vzgojni okol kepe.
10.gif

To je edino kar si ti æefuræki zapomnijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Avto je verjetno od njegove punce; to veliko pove o zdravi pameti njegove punce.

Kolikor sem jaz razumel prvi post ni imel registrske tablice Katja ampak tisto manjšo, ki jih imajo ljudje ponavadi na šipah. Pa saj je vseeno.
Danes sem imel tudi jaz stik z nekim [censored]čkom, ki bi se kar tepel. V dveh kolonah vozimo po trzinski obvoznici in tip hoče na vsak način mimo, pa čeprav ni imel kam (res je, da sem vozil malo višji avto z zatemnjenimi stekli), vozil je max. pol metra za mojim odbijačem. Na semaforju ga vidim, da se nekaj razburja in krili z rokami in mu zamahnem naj da že mir. Ko smo speljali se zapelje vštric in mi "kaže batine", tip je bil celo toliko neumen, da je pri hitrosti cca 80 kmh in temperaturi -3°C odprl šipo in vpil, če me preefuka. Norci so vsepovsod.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
In ti; "barbarski, nasilni, objestni motoristični norec", se nisi hotel tepst?
shocked-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
shocked-1.gif

Ne, jaz sem poosebljena milina. Angel na planetu Zemlja. Moška verzija Mati Tereze.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
take norce še najbolj razjezi, če jih ignoriraš, saj kar naenkrat ne vedo kaj bi naredili. mi je prov zabavno, ko kakšen krili in se dere po avtu, ti pa samo mirno pojačaš radio in odpelješ. eni ljudje so res bogi. tud sam sem včasih krilil, ampak sem se naveličal. ni efekta. enako če uporabim trobljo.

lp

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
shocked-1.gif

Ne, jaz sem poosebljena milina. Angel na planetu Zemlja. Moška verzija Mati Tereze.

P.ička!
cheer.gif

Kvaizzivašporkamadona. Atirazbijemgobec? Zobetibomzbilvželodec.
jezen.gif

Saj ne.
pozdrav.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Pred časom sem vozičkal po Celovški in šel čez prehod (ena ulica, ki gre na Celovško). Z vozičkom in eno letno hčerko sem zelo previden, verjemite, ko model pripelje do prehoda, ustavi in ko sva bila s tamalo na sredi prehoda, spelje. Voziček po tleh, jaz pa na haubi, tolčem in razbijam. Ustavil je 10cm od vozička. Za njem je bila ena teta, bleda ko duh. Poberem voziček (tamala je na srečo vse prespala - kolk so trdoživi), stopim do avta in hočem odpreti vrata - zaklenjena. Medtem je model, ki je stal na Celovški, pripeljal pred tega norca, da ne bi odpeljal. Tako mi je film počil, da sem tolkel po avtu, da sem mo vrata docela spremenil. Malo se je usral in odprl vrata. Mulac se verjetno še danes ne more smejati, eno nogo ima v gipsu, rebra so dobro polomljena...
Odnesel sem jo z neprištevnostjo zaradi šoka, on pa je ostal brez vozniške in še odvetnik ga dobro obira. Sem že imel obisk njegovega očeta, ki mi je jokal, da bodo morali stanovanje prodati - ME NE ZANIMA.

Epilog, ne igraj se s štiridesetletnim očetom z vozičkom, ker smo pasji in se nam rado utrga.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Odnesel sem jo z neprištevnostjo zaradi šoka, on pa je ostal brez vozniške in še odvetnik ga dobro obira. Sem že imel obisk njegovega očeta, ki mi je jokal, da bodo morali stanovanje prodati - ME NE ZANIMA.

zmaga.gif

Edino pravilno. Pri nas se folk ne zaveda posledic svojih ravnanj in se obnaša popolnoma neodgovorno. Ko bo nekaj bedakov res izgubilo (ne)premičnine, da bodo poplačali škodo / plačali odškodnino, bo zadeva malo drugačna. Se še vedno spomnim, ko so mi razložili, zakaj v ZDA avtomobili nemudomo ustavijo, če pešec samo pogleda proti zebri - ker se v nasprotnem primeru zelo hitro zgodi, da še otroci plačujejo za tvojo neumnost.

Sicer pa hvala bogu, da se tebi in hčerki ni nič zgodilo.

btw. tvoj nick ni naključen a ne?
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
... ko model pripelje do prehoda, ustavi in ko sva bila s tamalo na sredi prehoda, spelje....

Čaki, a vaju (no, vas, vse tri) je pol namenoma povozil? Tega pa ne razumem, najprej ustavi, potem pa gas ??? Je tole napisano provokativno ? Če je blo pa res, pol pa sam
bonk.gif
pa ne tebi, vozniku !!!