Za debila v alfa romeu 156 s tablico Katja

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Ravnokar sem parkiral pred Hoferjem v Šiški in ko sem se odpravil peš čez parkirišče mi z brzino proti meni cca 30 40 na uro po snegu v plundri prileti žešči v beli jakni frajer v alfi 156 s tablico Katja na zadnji šipi.,ter me skoraj povozil in nas pošprival s plundro do kolen
Zahvaljujoč svojim dobrim refleksom sem potegnil sina in ženo nazaj ter preprečil nesrečo.

Ker sem potem videl ,da se je poskušal ustaviti vozilo seveda 50 m stran sem se odpravil za njim in ga s kepo zaustaviti.v steho prestaršil .
No žešči frajer v beli jakni se je pokakal in jo z odprtimi voznikovimi vrati ,(ki sem mu jih uspel odpreti ko se je kobacal čez pločnik ) popihal čez pločnik in zelenico proti Petrolu.

Ker nisem ravno majhen ,pa tudi suh ne je bolje pa še kakšen borilni šport obvladam mi je mogoče bolje ,da jo je popihal ,ker bi ga zmlel v sneg.

Drugič naj raje ne počne takšnih neumnosti ,ker če ga opazim se mu piše slabo.
evil.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Ker sem potem videl ,da se je poskušal ustaviti vozilo seveda 50 m stran sem se odpravil za njim in ga s kepo zaustaviti.v steho prestaršil .

Prevod ?
confused-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ta se je pa razjezu, kot kaže je ves živčen še na parkingu po tipkovnici tolkel, je še dober spis izpadel, direktno iz prizorišča...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Prevod ?
confused-1.gif

Kokr sm razumel je zabrisal kepo, model se je ustavil z avtom in naš udeleženec je prletu do avta in je odprl vrata (da ga vn potegne najbrš
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ful debilno dejanje, sorry ti borilni ekspert, ki deli pravico okrog, npr. jaz imam s seboj vedno nož, poznam tudi ljudi, ki imajo nože, tud režejo ljudi, verjem, bil zraven. Če naletiš na takega, si boš kvečjemu naredil le škodo.

Me zanima kako bi se odzval tvoj otrok, če bi videl krvavega očeta ali celo ostal brez očeta. Si pomislil na to, tvoja reakcija je bila normalna, sam odločitev ni bila pravilna.

Nekdo ti je pametno svetoval, pokliči 113 in povej kaj se ti je zgodilo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
zato, ker ga je nekdo pošprical s plundro, bo priletela policija in uvedla preiskavo?
hysterical-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
A misliš, da policaji res priletijo lovit takšne debile? Se jih tudi sami bojijo.

Paci
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
keber,

plundra ni pomembna, preberi še enkrat, kaj je napisal; povlekel otroka in preprečil nesrečo. Ta del zate ni pomemben, a?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.668
6.708
113
pri taščici
v avtu je bil korajžen ko pa je paci zraven prišel je friznu.
Sicer pa sem mnenja da se paci ne bi poslužil v štartu nožev, ampak bi se mu najprej najbrž jezik "razpletel", če pa bi bil še naprej kaj pameten pa bi mogoče še roke iz žepe potegnil(brez nožev najbrž).
Se motim?

Orožje taki nosijo s seboj ki se ne znajo "pogovarjat" z jezikom ampak .... ponavadi tudi sami najprej potegnejo nože....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
plundra ni pomembna, preberi še enkrat, kaj je napisal; povlekel otroka in preprečil nesrečo. Ta del zate ni pomemben, a?
A misliš, da za policaje pa je?
stupid-1.gif

Takih dogodkov je vsak dan pri nam na desetine in pač ne hodijo na vsako tako reč.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
V bistvu bi ga samo povlekel iz avta in vrgel v moker plundrast sneg ,tako kot dunajski zrezek vržeš v drobtine,da bi model videl kako je če zmočiš tri nič hudega sluteče pešce.

Sicer sem pa prebral ,da Ljubljana zaseda nečastno mesto v številu povoženih pešcev ....

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
matix,

tebe iščem! Buhahaha

Resno, gre za razne dejavnike; zgodovino, geografski prostor, norme in načela. Ne skrbi, ni tko hudo, kot se sliši, tudi sam se poslužujem pogovora, ...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
keber,

se ne strinjam, razburjena mama lahko marsikej nardi. Policistom v patruljah se sporoči št reg in znamko avta, pa se malo okrog vozijo, če ga ulovijo sledi sicer navaden postopek ampak vseeno, lekcija je na mestu. Da pa ne je.b.ejo takih klicev, ker so pač zasedeni, delno drži ampak, kot rečeno nadležna mama lahko naredi marsikej, to bi lahko vedel.