XBOX 360

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To je samo Slovenija, kjer je odstotek piratsva nenormalno visok....eden višjih v Evropi.

Kupiš rabljeno igro na ebayu, uk straneh za X €, jo preigraš in prodaš naprej za X € -1 do X € - 2....res si na izgubi...pa vsi popravki in dodatki z neta, brez bojazni bana.....

Konzolo tudi lažji prodaš originalno naprej kot skrekano.

Ne rečem, originali so predragi.......samo rabljene so ugodno no.

Kupil na ebay Uk, 4 igre stare dve leti za 18€....
aplauz.gif

Mislim, da bo mali zadovoljen.

Ali je za online igranje potrebno plačati, ali je free

Black

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To je samo Slovenija, kjer je odstotek piratsva nenormalno visok....eden višjih v Evropi.

Kupiš rabljeno igro na ebayu, uk straneh za X €, jo preigraš in prodaš naprej za X € -1 do X € - 2....res si na izgubi...pa vsi popravki in dodatki z neta, brez bojazni bana.....

Konzolo tudi lažji prodaš originalno naprej kot skrekano.

Ne rečem, originali so predragi.......samo rabljene so ugodno no.

Kupil na ebay Uk, 4 igre stare dve leti za 18€....
aplauz.gif

Mislim, da bo mali zadovoljen.

Ali je za online igranje potrebno plačati, ali je free

Black

Online igranje je potrebno plačati z Xbox Live Gold-om ... (:)

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.973
7.302
113
Pravkar sem izvedel, da lahko USB ključek uporabiš pri Xbox360, v primeru da imaš premajhen HDD. Sin ima Xbx360 že kar precej let in spomina ima en drek. Na Deal Extreme sem pred leti kupil dve spominski kartici za Xbox in to je vse kar ima. Zadnja slaba izkušnja je bila, da zaradi premalega prostora ni bilo mogoče igrati Battle Field 3. Torej, če kupim USB ključ 16 GB, potem naj bi igre delovale? Kakšen je postopek? Konzola nima JTAG. Torej zapečem igro na DVD, ali pa...? Je sploh mogoče v mojem primeru, ali je obvezen JTAG?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.973
7.302
113
Glede na to, da prihaja Xbox One in PS4, me zanima koliko časa bodo igre za Xbox360 in PS3 še dobavljive? Torej, če je nekdo kupil pred kratkin omenjeno konzolo, se je zahebal, ali pa...?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Nič se ni zahebal. Igre bodo par let še ziher prihajale. Trenutno še za ps2 določene igre prihajajo pa je že 8 let tega kar ni več aktualen.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Dokler ne bo prodana neka kritična masa novih konzol, bodo podprte še za stare. Po moje kako leto dve bodo prihajali nove igre tudi za staro generacijo, potem pa čedalje manj.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tako je. Ko pride Xbox One ne bodo kar odrezali Xbox 360, sploh glede na to da so z Xbox One predstavili osvežen Xbox 360, zakaj? Ker imajo radi denar in ga bodo vlekli preko iger na dveh konzolah
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.973
7.302
113
Pri hiši imamo Xbox360 Arcade ( odklenjen ), star že kar nekaj let. Spomina ima en kurtz, zato mi sin teži, ker ne more igrati novejših iger. Nekaj sanja o Xbox One, kar pa mislim da še nekaj časa ne pride v poštev. Zanima pa me, kaj bi bila najboljša opcija v tem primeru. Ker je konzola že od vsega začetka odklenjena, na kakšen Xbox Live lahko pozabi.
Je bolj pametno kupiti nov zaklenjen Xbox 360, oziroma malce rabljen na Bolhi s kakšnim 250Gb prostora na disku, ali temu staremu Xbox360 Arcade dokupiti večji disk? Na obstoječemu sem že enkrat morai zamenjati laser, tako da je že kar utrujen. Ker imam še staro Sony CRT Tv je vse priklopljeno preko Scart kabla. Kako je z Xbox Live in povezavo na internet?

Ernst13

Zelenc'
28. okt 2013
1
0
1
Pozdravljeni,

Prosim, če mi lahko kdo razloži kako zapečem igro na 2 DVD? Igra je večja kot 8,5 gb, zato jo je potrebno zapeči na dva DVD, zanima me kako? Z winrar jo lahko razdelim na različno velikost (pat1, pat2,...) in potem nastane problem, kako naprej,....
sprasujem se.gif
Ker če potem spet razpakiram winrar je spet prvotno velika datoteka,....

Prosim za pomoč

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
X ONE je 500€ brez igre
smile-1.gif
Če bi imel rad 8 let mir reskiraj in vzami X ONE, če bi čez par let ko se X ONE poceni vzel njega kupi zdaj X 360. Računica bo enaka, bojo pa do takrat na X ONE že popravljene napake, ki bi se morebitno pojavile v prvih serijah.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
pomoje se bo po novem letu xbox 360 še pocenil za kakih 50 eur, sploh v nemčiji, kjer bodo dobili x One januarja.
Prve serije xbox ONE baje imajo neke probleme z blurayam al s čim nevem točno, nekaj sem bral pred dnevi....

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tako poceni X 360 ne bo, mogoče kakšen star fat falcon model, ki se je pregreval. Rabljeni bodo še vedno nekje okoli 100€, novega v akciji z večjim diskom in igro boš dobil pa pod 200€. Jaz bi raje vzel novega in mirna bosna.

Kar se X ONE tiče so bile pokvarjene BR enote ja, ampak je treba videti kaj se bo pokazalo s časom ko bodo had gamerji nekaj časa zadevo neprestano mučili. To velja za PS4 in X ONE.