Wc papir

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Poglej si ceno Gorenje pralnih strojev in ostalih izdelkov pri nas ali v nemčiji, razlike po 30-40% in to od podjetja, ki smo ga reševali davkoplačevalci, nacionalni interes ja.
bonk.gif

Ko smo pa ravno pri wc papirju. Ko sem bil lani v Londonu je bil na wcju tak papir, da sem med brisanjem mislil, da me angelčki po riti lupčkajo
cheer.gif
Pri nas pa ne najdem nič takega pa sem sprobal že 1,2,3,4,5,x slojne variante.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Hehe je ja

Sej res kakšne so pa cene Gorenja po hrvaški, srbiji, uzbekistanu. A res samo pri nas plačujemo 40% dražje izdelke, ker podpiramo domačo industrijo?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ko smo pa ravno pri wc papirju. Ko sem bil lani v Londonu je bil na wcju tak papir, da sem med brisanjem mislil, da me angelčki po riti lupčkajo
cheer.gif
Pri nas pa ne najdem nič takega pa sem sprobal že 1,2,3,4,5,x slojne variante.

pejt v vietnam in države okoli, tam se ti bo zdel dvoslojni wc papir pravi blagoslov...bemti rit razvajeno

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
A ker v Darfurju travo jejo nej pa jaz deteljo, da ne bom preveč odstopal al kaj?
confused-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ali Gorenje proizvaja samo v Sloveniji? Koliko si vzamejo trgovci?

Gorenje v SLO trgovcem narekuje cene, če ne verjameš poglej na ceneje.si za kakšen pralni stroj, odstopanje do 10 eur. (razen kakšna internet trgovina ki vozi iz nemčije). gor se pa prodaja kot najcenejša prostitutka.

B81

22. jul 2007
37.933
11.123
113
KSZ

Spet bom napisal, da je kriva država, ker to dovoli in ni nobene posledice, razen tega, da trgovci postavljajo velike centre in da ljudje prej zapravijo denar, kot bi ga sicer in da bi mogla bit določena najvišja marža za izdelke, ki so nujni... ampak potem mi mladi novodobni ekonomisti totalno brez izkušenj napišejo, da živim v preteklosti in da naj se vsak sam bori za obstoj.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.071
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Veste zakaj imajo dol opanke? Zato da se drži za tist, ko gre na potrebo, v Sloveniji smo bili vseskozi modernejši in smo zato imeli na štrbunk, tako da si se lahko vsedel, ne tako kot tam doli!