WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
če imate akršne koli težave, je pogoj za hitro rešitev, da napišete iGO verzijo ter vašo sys datoteko..

daj tole v sys:

[feature]
tunnel_guidance=0

in probaj simulrat kakšno ruto čez tunel. licenco maš na ZS.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik bocco pravi:
Na hrvaškem TMC ne dela... tudi jaz pogrešam...
Meni je danes, ko sem se vračal z morja, TMC ponudil drugo pot zaradi zastoja, tako da izgleda, da vseeno nekaj dela.... Je res, da ponujene opcije nisem sprejel(46 minut daljša pot), je pa tudi res, da je zastoj obstajal...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Za to ni bil kriv TMC, temveč funkcija:

Congestion detour

Based on the slowdown of the car, the congestion detour feature recognizes traffic jams on the highway — even if they are not indicated by the traffic service. It immediately calculates detours and gives hints, instead of blindly continuing according to the original plan.

smile-1.gif

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Zanima me zakaj mi tmc ni našel signala od LJ do morja in ko sem se vračal tudi ne .Imam noter licenco in tmc ja bil tudi pravilno prikljopljen.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kaj se vtikate? kaj vas to moti? vam ne da spati? pač prodajam stvari, ki jih več ne rabim toliko....ko bi vedeli koliko cunj bi lahko prodajal lol
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
off
Če prodajaš stvari,ki jih več ne rabiš potem prodaj še cunje in naredi garažno prodajo.
Prišle bodo ženske zraven še moški in vsak bo nekaj kupil in se boš rešil navlake
wink-1.gif

Poglej v podforum Prodam in boš videl kakšna je cena za wayteq,ki bi ga rad prodal.

fisherman74

Zelenc'
3. jan 2011
24
0
1
Danes dobil WX 960BT, poštimal kot navedeno v prvem postu, naložu iGo primo 1.2 in vse mape ter testiral na hitrco...
Navigacija se mi zdi OK. Moti pa me malo tista FM funkcija - a vsem šumi (zvok ni čist)? Sej za navigacijo je niti ne rabiš, pri poslušanju glasbe pa je moteče.

Pa še eno vprašanje, kar sem pozabil stestirat... če med navigiranjem poslušam glasbo, se bo glasnost glasbe avtomatično znižala in jo bo vodenje preglasilo?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jah, čistost zvoka preko FM frekvence je relativna stvar. Če si kje v "blizu" zasedene frekvence, potem se pojavi šum..najboljši rezultat dobiš v vukojebinah kjer ne vleče niti val 202
smile-1.gif

in ja, zvok glasbe se utiša sorazmerno z napovedjo naslednjega manevra. Ampak meni je to tiho-glasno-tiho šlo tako na jetra, da sem zdržal mogoče 10 min, nato sem glasovno vodenje kar izklopil..no kakorkoli sam itak ne uporabljam več FM-a sploh.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Poskusi s frekvenco 88.0 MHz oz. 88.1 MHz - meni deluje še najboljše na tej frekvenci.

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Pozdravljeni,

imam sledeč problem. Uporabljam Wayteq 96obt z naloženim Igo Primo 1.2. Že nekajkrat se mi je zgodilo, da je med naviigiranjem kar naenkrat zmanjkalo zvoka. Pomagal je edino reset programa na tovarniške nastavitve. To se mi je zgodilo tako s Kajo, kot tudi s Katjo. Mogoče kdo ve, kje bi lahko bil problem?

Hvala za odgovor in lep dan še naprej

A

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Joj se opravičujem, v prejšnjem postu sem napisal da imam naložen Igo Primo 1.2, kar pa ne drži, naloen je Primo 2.0!

Hvala za odgovore

a

B99

Zelenc'
22. avg 2012
21
0
1
Po temeljitem pregledu foruma sem se odločil,da bom naročil Wayteq X960BT in Wayteq RTA3000 TMC+antena ,pa me zanima,če bi mi hotel neverjetno dobri Janch pomagati pri IGO primo navigaciji(+navodila in vse ostalo kar paše zraven)in pri TMC(navodila+licenco).Že vnaprej se ti srčno zahvaljujem.