WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ne rabiš bit stručko, da si prebereš to celotno temo o Wayteq napravah, kjer smo vse to že jasno razložili...in še marsikaj..
10.gif

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
tongue-1.gif
Janch dobil, glede na to da imam sedaj 1.2 vse skupaj pobrišem al kake stvari pustim?
Hvala!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Res je da je veliko branja,najdeš pa tudi veliko uporabnih stvari,ki jih drugače nebi
wink-1.gif

Če boš pa imel čas in voljo pa lahko med branjem pereče probleme izluščiš in strneš v novi temi skupaj z rešitvami,tako boš pomagal Janch-u in ostalim uporabnikom,ki bodo naleteli na podobno ali isto težavo.

rjanMa

Zelenc'
24. jan 2012
5
0
1
Sej to je, ker mi časa zmanjkuje za vse stvari, ki jih moram še narediti preden zapustim tole našo lepo deželico
smile-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ne vem če kje piše ampak ko priklopim TMC na napajanje potem dela ,če pa ni priklopljen pa ne dela...vsaj tako mi kaže navigacija.

Drži al ne...je probal še kdo?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Danes sem se odloču, da si mal poosodobim mojo navigacijo, in sm ji privošču kar novi Primo 2.0 (z Janchevo pomočjo)
cheer.gif
.
Lepo kopiram mapo na SD, dam not sam karto Slovenije, sam tak, da sprobam, kak to dela.

Po kaki urci testiranja pa se odločim, da še pogledam mal stari primo 1.2, da bi se potem odloču, kateri bo ostal na napravi.
Vendar dobim ven okence "Application mobilenavigator has encountered a serious error and must shut down".
shocked-1.gif

Ne vem točno, kaj naj bi bila napaka, ker v onih dveh mapah nisem nič spreminjal ali dodajal. Tak da mi ostane na voljo samo še to, da vse zbrišem pa še enkrat gor kopiram, al pa nova namestitev firmwara.

Enkrat v preteklosti me je to že zajebavalo (ko sem hotel garmina gor naložit), in sem potel naložil novi firmware. Tako da nevem, ali je kaj narobe s samo napravo ali kaj druga? Je imel še kdo slučajno tak problem?
sprasujem se.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Po mojem imaš problem v kartici. Formatiraj jo s popolnim formatom (ne quick).
Plus tega pa nikoli ne imet 2 različici iGO navigacij na SD ali Flash disku, ker to povzroča dodatne težave, saj igo ne glede na to, da je content v mapi išče vsebino po celi kartici in lahko pride do "konflikta interesov"

Sicer pa napaka "Application mobilenavigator has encountered a serious error and must shut down" se pojavlja, kadar imaš Primo na flash disku. To napako povzročijo nekatere licence, med drugim tudi tista, ki omogoči FTR. Tisti, ki upoabljate Prima na flash disku, poskrbite za to, da iz mape License pobrišete vse licence, pustite samo eno in sicer:
Navon_Primo_FEU@10Q1_(NQ+NNG,_DEM,_CAR,_TMC,_3DLM,_HNR,_DA,_HNR,_HSP)_F_.lyc

v tem primeru bo primo delal brez problema, onemogočene bodo samo funkcije za FTR. Če pa se primo naloži na SD pa mora delovat brez problema, tudi z vsemi ostalimi licencami.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Jap, moja napaka, sm imel oba naenkrat gor.

Drugače pa sem pol normalno formatiral SD kartico, novi firmware, dal 1.2 gor, isto napaka. Tak da se dogaja tisto, kar se nebi smelo.

Zaj bom pač formatiral pa FW gor nalagal, dokler nebo ratalo za 2.0, druge rešitve ni
smile-1.gif

Edit: Tak, sm zrihtal, dela Primo 2.0 in Ozi. Je navigacija popustla v drugem poskusu
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Če komu ne prikazuje tunelov in JCV problem v (neuradnem) data.zip, ki vsebuje več resolucij. Torej tisti, ki vam tega ne prikazuje, si lahko snamete popravljen data in branding.zip ki normalno prikazuje JCV in tunele.

KLIKENZI

zadevo odrarajte in vse tri fajle skopirajte v Primo 2.0 dir (povozi obstoječe). Pozor: Te datoteke so samo za Primo verzijo 2.0!

@Jado
Wake up!
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Ma če napiše kot, da je to neka nova verzija, ki ni......in me je zbegal.

Kava ni več to kar je včasih bila :D

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kako da ni? Primo 2.0 je nova verzija, ki je izšla v decembru 2011. Dodanih je nekaj novih funkcij v primerjavi z verzijo 1.2. Sicer pa itak vse piše v temi iGO novosti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
No vidiš potem sem 2x zmeden....da je nova verzija...verjetno imam še staro, damo na WAYTEQa?

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Malce pomoči rabim...
Že en čas nisem uporabljal napravce za poslušanje prek radija. Zdaj pa sem si nafilal na kartico malce "frišne" muzike mi pa radijo ne najde frekvence!
V nastavitvah imam naštimano na 89Mhz in "Use FM" obkljukano ter shranjeno. A bi rabil še kje kaj pocahnat?
lp