WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

22. jul 2007
13.539
1.735
113
124
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
mene pa moti to, da preveč govori....se da nekako izklopiti?
daš na mute
cool-1.gif

king67

Pripravnik
17. jun 2008
84
0
6
azijski del Slovenije
Pozdrav!
Kaj pa kakšen forward od nekoga, kateremu je šefe poslal? Ali je to prepovedano... Bi pa res rabil, ker čez vikend potujem. Saj sem nekaj delal, pa nič ni tako, kot bi moralo biti.

lp,
King67

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Živjo! Imam eno težavo! Delam si načrt poti do Sukošanov Hrvaška. Vendar se ustavi pri ulicah. Za mojo ulico ni možnosti upisa. Ponudi pa mi ulico 1, ulico 2 itd kak naj zdaj vem kam in kako? Iskana ulica je Mate torbarina 57

king67

Pripravnik
17. jun 2008
84
0
6
azijski del Slovenije
Pozdravljeni!
Ker Jancha očitno ni v bližini, še enkrat prosim vas, ki vam jih je že poslal, da mi navodila za namestitev Igo Primo 1.2 na Wayteq posredujete. Dva forumaša sta se že odzvala, vendar so, na žalost, nekateri linki do ustreznih datotek mrtvi. Rabil bi aktivni link do prve datoteke v omenjenih navodilih (za primo 1.2). V skrajnem primeru pa bi ustrezal vsaj sys.txt. Prosim na ZS ali beneshop@gmail.com . Hvala že vnaprej!
lp,
King67

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Živjo! Imam eno težavo! Delam si načrt poti do Sukošanov Hrvaška. Vendar se ustavi pri ulicah. Za mojo ulico ni možnosti upisa. Ponudi pa mi ulico 1, ulico 2 itd kak naj zdaj vem kam in kako? Iskana ulica je Mate torbarina 57

ugibaj
evil.gif

toliko o pokritosti Hrvaške..zanimivo, da pa jo garmin najde na AR, celo do h. številke natančno. Očitno Navigo Sistem prodaja Nav N Go-ju mačka v žaklju, oz polizdelke..
10.gif

svizecbrus

Zelenc'
3. sep 2009
26
0
1
Štajerska
LP!
Zanimam se za nakup Wayteq navigacije. Po prebranih postih, sem se odločil za to navigacijo. Kakšna je dejanska razlika medx950HD in x990 razen da ima x990 močnejši CPU in drugo GPS anteno. Koliko se to v praksi pozna. Je vredno investirat 40 euro več. Na navigacijo bi uporabil Igo,pa mogoče pogledalkakšen videospot. Je kakšna razlika med podpiranjem TMC med tema dvema napravama.

Hvala za odgovore in LP

Alen4

Zelenc'
15. feb 2011
4
0
1
Imam vprašanje...na 1.2 verziji igota mi ne prikazuje stacionarne radarje na 1.1 je delalo. Kako bi to popravil?

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Citat:
Uporabnik Janch pravi:

toliko o pokritosti Hrvaške..zanimivo, da pa jo garmin najde na AR, celo do h. številke natančno. Očitno Navigo Sistem prodaja Nav N Go-ju mačka v žaklju, oz polizdelke..
10.gif

Pozdrav z Dalmacije!
Še ena malenkost glede pokritosti....
Za hudiča se ne zanašajte na prikazane omejitve! Ne moreš verjeti vse pomešano!!!
Skozi naselje je omejitev 50, mašinca po večini kaže 80.
No nekje na koncu naselja prične kazati 50 (če) nakar je 50 do drugega naselja čeprav .....
lp

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Razlika je, kot si že sam napisal, v procesorju in v izboljšani grafiki, ki pa se pri uporabi Igo ne pozna. Razlika je v delovanju s Sygic Aura. O tem je bilo že tudi nekaj napisanega na tem forumu.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
A je možno to navigacijo sygic aura namestit na recimo avtoradio RNS510 ali RNS310, ki jo uporabljajo nekateri avtomobili? Glede na to, da oba radia uporabljala WIN CE 6.0 sistem, bi po mojem moralo iti
smile-1.gif
?

TMC bi v takih primerih delal v Sloveniji?

Hvala

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Aura dela samo na sistemih, ki imajo OpenGL ES (3D strojno pospeševanje 3d elementov), torej tukaj vsa železnina v avtomobilih odpade, zaenkrat mi je s to strojno podporo poznan samo WayteQ x990.

In pa druga zadeva - original tovarniške enote kot sta RNS510 in RNS310 uporabljata samo svojo kartografijo, nameščat kaj drugega oz menjava navi softwera je neizvedljiva. Enako velja za vse ostale original avtomobilske navigacije.

tretja zadeva - četudi bi hipotetično spravil Auro na katerikoli sistem, ti TMC nebi deloval, saj še Trafficnav nima pogodbe z Sygic navigacijo za SI.

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:

10.gif

Pozdrav z Dalmacije!
Še ena malenkost glede pokritosti....
Za hudiča se ne zanašajte na prikazane omejitve! Ne moreš verjeti vse pomešano!!!
Skozi naselje je omejitev 50, mašinca po večini kaže 80.
No nekje na koncu naselja prične kazati 50 (če) nakar je 50 do drugega naselja čeprav .....
lp

Lahko samo potrdim tvoje ugotovitve.
Do Senja sem se prav nasmejal s prikazom omejitev, niti ene ni zadela.
rolleyes-1.gif
.