WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

markomb

Pripravnik
25. jul 2008
41
0
6
a je kdo iz MB ali okolice, da mi v zameno za pivo/kafe v živo pokaže delovanje wayteqa?
hvala, lp marko (poslji.mi@gmail.com)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.557
1.755
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik markomb pravi:
a je kdo iz MB ali okolice, da mi v zameno za pivo/kafe v živo pokaže delovanje wayteqa?
hvala, lp marko (poslji.mi@gmail.com)
Najboljš, da ga častiš s coffe to go, da bosta lahko med vožnjo testirala...
rolleyes-1.gif

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Zdravo.

Mene pa sam zanima, kak naj wayteqa povežem z računalnikom?? Mi ne rata..
Dam ActiveSync, pol neke piska,prvič doli v desnem koti pisalo, da je nekaj zaznalo, v mojem računalniku nič.
Če pa dam mass storage pa ne piska in tut v mojem računalniku ni nič.
Mam pa XP.

Edit: Rešeno! ActiveSync gor naložu od microsofta.
cheer.gif

Bi lahko prosim kdo pripopal sliko gor, kak ma antenico spelano po šipi?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Evo, danes sem prvič testiral mojo X990-ko.
Se lepo vsedem v avto, namontiram nosilec pod ogledalo, mal skrijem kablovja, anteno vlečem gor pa dol po šipi (ultra dolg kabl) in start.
Prej prižgem navigacijo, traja nekaj cajta, da se Primo naloži (naložen na napravi, še čakam na kartico)
Prvi šok, da ne sveti lučka na napajalniku-sm že pošiljal prodajalca nekam.
jezen.gif
Pač bo delal na baterijo.
Vodenje je blo vredi,računalo je hitro, par krožnih še ni notri (Monolit), opozarja na prekoračenje hitrosti. Proporočam Tanjo, ma bolj pohotn glas
evil.gif

Se spomnim, da dejansko še nisem nikoli vtičnice uporabu, tak da grem na servis, pa mi ugotovijo, da vtičnica ne dela.
uf-1.gif
Probam napajalnik na vtičnico v prtljažniku, dela. Dobro, vsaj trgovec ni kriv.

Probam še te doma vzadaj TMC, nekaj išče, najde pa sam 7 dogodkov. Ni to mal malo?
sprasujem se.gif

To sum up, najboljša naprava, mal se še morem poglobit v nastavitve, ni mi žal.
HVALA Janch-u za njegovo pomoč. Pravi gps guru.
aplauz.gif

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Tudi sam sem naročil WayteQ X960BT. Hvala Janch-u za pomoč.
Zanima me ali lahko kateri lastnik 220V napajalnika pogleda tehnične podatke, ki so gor napisani.
Doma se mi namreč valja nekaj napajalnikov z mini usb konektorjem in zato nisem naročeval novega. Me zanima, če bo kateri ok.
Torej koliko mA mora dati od sebe? Hvala!

Lp

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Ups... Vidim, da noben ne bo ok. Najmočnejši je 1.5A. Morda bo za silo dokler ne prispe original...

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
TMC dogodke "šiba" hitro, če je dober sprejem. Napisal si, da je kar nekaj časa iskalo frekvenco - torej si na območju, kjer je sprejem slabši, bodisi zaradi lokacije ali atermičnih stekel. V kolikor je sprejem dober, najde pravo frekvenco takoj ob vklopu IGO in prične z beleženjem dogodkov.

Kar se tiče nedelovanja vžigalnika - če bi dejansko prišlo do napake, to verjetno ne bi bila krivda trgovca, bi se pa trgovec zagotovo potrudil, da bi bil vžigalnik čimprej zamenjan z novim.

Giga

Zelenc'
18. avg 2011
2
0
1
Ljubljana
Rad bi se zahvalil Janchu za hiter odgovor in natančna navodila. Vse dela bp. Ostane mi še nabava TMC sprejemnika enkrat v prihodnje. Janch, hvala še enkrat.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
@ bocco

Danes sem naložil Primota na kartico, najdlo mi TMC, pol pa je dogodke gor šibalo kakih 10 min. Tak da dela
smile-1.gif

To vem, da nebi bil trgovec kriv, ampak proizvajalec, vendar bi trgovca kontaktiral.
Drugač pa ni panike, vse dela kot mora in še boljše
aplauz.gif

PS: Ali kdo ve, kje lahko pridem do "speed profile"?

Glej pri 4:59

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Za X960BT je ok tudi napajalnik 1500mA, ki lepo napolni zadevo.
Sem naložil vse po navodilih in dela ok.
Opazil pa sem eno napako v samem zaslonu navigacije in sicer izgleda kot da bi ohišje nekoliko pretrdo pritiskalo na zaslon od zadaj saj že ob manjšem dotiku na istem mestu zadeva "vzvalovi". S tem mislim tisti učinek ki nastane če pri LCD zaslonu premočno pritisnemo na površino. Sedaj me vedno bolj moti, ko vem kje gledati. Dogaja se tudi ob pritisku na ohišje.
Posnel sem kratek video. Phone kvaliteta...

https://www.youtube.com/watch?v=R0b0mSrGfMg

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Saj je na držalu, isto pa je tudi če ni na držalu.

Lp

P.S.: Se da na tele zadeve naložiti še kakšne dodatne igre in kako?

Nazadnje urejeno:

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Sem se že dogovoril za menjavo. Pohvale Moji trgovinici za hitrost in prilagodljivost.

LP

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Nejc_L pravi:

PS: Ali kdo ve, kje lahko pridem do "speed profile"?

to statistiko lahko vidiš, kadar si posnameš pot. Preden greš na pot greš na Več-->Zaslon za pot-->Zapiši. Po končani poti snemanje ustaviš in potem lahko vidiš vso statistiko, tudi grafični višinski profil in hitrosti. Po želji lahko potem to statistiko izvoziš v.gpx in si pot pogledaš še v Google Earth-u.

svizecbrus

Zelenc'
3. sep 2009
26
0
1
Štajerska
Evo danes sem naročil x950. Mislim, da bo zadostovala mojim potrebam. Zdaj me samo še zanima kak je boljše naložit navigacijski program na spomin same naprave ali na spominsko kartico in seveda kakšna je razlika med tema dvema opcijama. Janch-a pa seveda lepo prosim za navodila.
V glavnem brez te teme na forumu, sploh za to navigacijo nisem vedel. Že kar nekaj časa iščem primerno navigacijo, pa vedno ista zgodba, ali ne podpira določenih funkcij ali pa je cena astronomska. Na upam da bom z to napravo zadovoljen.

lep dan
Svizec

Nazadnje uredil moderator: