Drži, da so črte popravili na prvotno stanje.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ksz..
Sodelavec je rekel da so na tem odcepu za tunelom spet popravili črte in da zdaj ni več zastojev.
Drži?
(smo se smejali, da verjetno zato, ker so izsilili dograditev še enega pasu, kjer bojo mastno zaslužili, so zdaj lahko nazaj sprostili promet)
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Seveda, provida bo ravno tukaj prioritetno iskala tiste, ki skačejo iz enega na drug pas, ker se pas na koncu itak zaključuje.
Kot da drugje nimajo dela.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ja super - ti bi še s policaji strašil, da so bo promet v celoti ustavil.
Sicer se pa združitev dveh obremenjenih krakov izvede tako.
Samo je "naš" primer:
1. še premalo obremenjen
2. ni prostora za "štiripasovnico" (ne po dolžini, ne širini)
3. težava odcep za Ljubljana Jug
Problem pod točko 3 rešiš z zaprtjem izvoza LJ jug (uvoz nazaj na AC celo lahko ostane), promet spelješ na izvoz Rudnik (ja - bo potrebno drugačno dimenzioniranje izvoza in cest "nazaj" proti "Viatorju"). Z zaprtjem dobiš tako "širino" kot "dolžino", da spelješ oba pasova iz Golovca na A2, ki od Rudnika naprej spet postane 2 (v bodočnosti pa 3) pasovnica.
Samo za to rešitev je treba imeti €€€€.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mi je všeč, kako tisti, ki ste dejansko del problema, po šankovsko rešujete te probleme, seveda tako, da oni niti pod razno ne bi najebali pri reševanju.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Sploh tisti kos, kjer sem jest del problema.
miniral verjetno niso zato, ker pri miniranju drobci letijo več deset (sto...?) metrov naokoli in moraš potem zapreti širšo okolico, skrbeti da ni nikogar v bližini v času miniranja itd. pred leti so tako pri nas zminirali stari nadvoz tomačevo, kjer je danes rondo, se mi zdi.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo da ga niso zminiral. Je pa res da preden bi ga navrtal pa nafilal z dinamitom so ga podrl z bagerji.
Kako bo to trajalo pri nas. Stevilo ur spremeni v dneve. En mesec jm ga je uspe podret in promet nazaj odpret.
Cestninske.postajr pa sem.preprican da najceneje in najhitreje poderejo cigani. Pa se zaposlitev bodo imeli nekaj casa.