Odgovarjal prehodniku, ki je vprašal, kako deluje CTEK 5.0…?Ja kaj točno si htel povedat? Mam že mnogo let ta polnilec, poznam stran 3.
Še vedno lahko z klasiko polniš AGM. Sam neja mu zaj spet ven hodi z nekimi napol delujočimi dinozavri kot primer.
Če da pametni 5A al pa butast 5A bota oba napolnla aku brez poškodb. Če da pa butasti 50A in nabijaš to not celo noč pa ni kriv polnilec, ampak uporabnik ker uporablja neprimerno opremo.
Tebi zagotovo nič in ne vem zakaj mi odgovarjaš, glede na to, da sem odgovarjal na post uporabnika first1Ja kaj točno si htel povedat? Mam že mnogo let ta polnilec, poznam stran 3.
Še vedno lahko z klasiko polniš AGM. Sam neja mu zaj spet ven hodi z nekimi napol delujočimi dinozavri kot primer.
Če da pametni 5A al pa butast 5A bota oba napolnla aku brez poškodb. Če da pa butasti 50A in nabijaš to not celo noč pa ni kriv polnilec, ampak uporabnik ker uporablja neprimerno opremo.
proizvajalcem, ki dobavljajo za Lidl/Hofer, je včasih nerodno če ima kakšna stranka probleme z njihovim izdelkom, tako da se splača zadevo dokumentirati (tip, št.artikla, proizvajalec, slike, video, audio,...), poslati proizvajalcu in bodo mogoče našli kakšno rešitevLeto proizvodnje 2017...
Si zadovoljen s "Kraftpaketom"? Lahko napises kaj vec? Hvala
Jaz sem si tudi tega nabavil. Pa me zanima je še kakšna fora glede nastavitev polnenja, ali pač nastaviš na določen program (1 do 6) itak kot vidim je samo ena tipka "mode", oziroma kakšne so razlike med recimo petim in šestim programom. Vse kar sem zasledil v navodilih je razlika za "toplo" oz. "hladno" polnenje oz. 6 program je še za AGM. In 11 korakov polnenja oz. vzdrževanja. Ali se ti koraki polnenja izvajajo avtomatsko ali moraš kaj nastavljat?Dofilal sem nekaj akkujev, v mrzlem in toplejsem vremenu, in k zivljenju spravil en motoristicni in en avtomobilski akku.
V osnovi zadovoljen, edino dodatni kabli za akku, ki sem jih zelel pricvrstiti na motor, so se izkazali za slabo resitev. Za montazo bi potrebovali nekaj modifikacije zaradi omejenega prostora, zato zaenkrat ostajajo v predalu.
Napolnjenost akumulatorja ti pokaže v nulo točno vsak voltmeter. Nerabiš nobenih %. Nad 12.4V je ok. Pod je potrebn polnjenja. Preprosto....Obstaja kakšen tester akumulatorjev, ki ti prikaže čimbolj točno napolnjenost akumulatorja v procentih ne V?