vsakemu svoje, jaz ne grem več nazaj ...( meni osebno avtomatik ni potegnil in mi je boljše zdaj spet na hebl pretikat)
EDIT: sorry, sem malo zašel s teme, tole ni tema o avtomatikih. Končujem s tem. OFF
vsakemu svoje, jaz ne grem več nazaj ...( meni osebno avtomatik ni potegnil in mi je boljše zdaj spet na hebl pretikat)
Tk ja, nov Golf je predrag za 20 jurjev, rabljena odslužena premijska kola za 20 jurjev so pa ''pucen''. Še bicikl dej v primerjavo, pa boš zmagal .Sj nisem mislil samo novih ...maš dost Audijev, Mečk in BMW jev z avtomatiko ... francozov se na tem področju izogibam ...
torej, mogoče sem prej malo čudno napisal, ker se je nanašalo na točno določeno vozilo zgoraj (citroen?)
v glavnerm, pod črto... enkrat avtomatik, vedno avtomatik
Hm, tukaj se pogovarjamo o avtih, ne o Oplu.Potem sem jaz res trofil Zafiro za 21600 2 leti nazaj. Automatic (klasika, ne dvosklopcni) 140HP bencinar, glavne luci spredaj in zadaj led, park senzorji spredaj/zadaj, dolge/kratke luci avtomatika, ogrevani zici in volan, dodaten grelec kabine sedaj za pozimi, radar tempomat. Kot zanimivost, prvo leto sem imel tudi odklep/zaklep avta preko telefona, katerega sem celo 2x uporabil Mesecno dobivam na mail komplet izpiske o stanju olja, tlaka v gumah, povp.porabi od nakupa in povp. mesecni + se par zadev.
V tej ceni sem se nekaj dodatkov dodal pri narocanju, drugace bi bila manj (izvlecne zavesice zadaj v vratih, zascita motorja spodaj...)
francozov se na tem področju izogibam ...
Za Merca razumem višjo ceno, ker poznam tudi njihovo proizvodnjo, prav tako zadnje generacije Volvo.
To sem mislilNe, sedaj je Golf A3.