Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Super, hvala ti!
aplauz.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Uredil na P1i Tomtom 6.021 in mapo EE v.680, deluje v redu
cheer.gif

..po manjših težavah z aktivacijskimi kodami in podobno
rolleyes-1.gif

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
http://www.sonyericsson.com/sp...p&pid=10864

tukaj pod preizkusi telefon lahko preiskosiš ta telefon!

ta telefon si tudi jaz nameravam sedaj kupti (prej sem si mislil n95) pa sem si premislil.
Sem prebral celo to temo pa se mi zdi res super telefon (pohvale vsem za dober opis in za predstavitev telefona)

Zanima me samo glede hitrosti (vem da se je že govorilo o tem) npr. kako dolgo odpira slike ki si jih slikal... v primerjavi z sony ericssonom k610i. In katere so nove funkcije glede na ta telefon(k610i).

lp kalimakali

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
slike ful hitro odpira ... nasploh celotna galerija in iskalnik po galeriji dela zelo dobro

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Pomoje se po funkcijah glih ne moreta primerjati
smirk-1.gif

Me pa moti da mi na P1 ne dela alarm v tihem stanju, moram še malo pogledat v navodila.
Upam da se tudi nokia spomne vgradit lučko, ki te opozarja na zgrešene klice in sms-je
grin1.gif

lp

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Hvala nobody za odgovor to mi je zlo všeč da slike hitro odpira ker pri sony ericssonu k700i sem mogu zelo dolgo čakati, pri k610i pa gre hitro!

drugače pa bo to moj prvi sybian telefon in upam da sem bom hitro naučil, drugače pa kakšna je sploh razlika med sybian telefonom in on ko ni sybian??

glede tega da nista primerljiva k610i in p1i to vem sam vseeno mi ne zgleda da bi imel ta toliko več funkcij glede na on "simulator".

zdaj res komaj čakam da dobim ta telefon žal jih je v velenju zmankalo a sločajno kdo ve če jih še imajo kaj v celju ali kje v bližini?

KAKOR KOLI HVALA ZA POMOČ!!!

lp kalimakali

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
prednost Symbian tekefonov je ta, da lahko nalažah dodatne programe in aplikacije, ki jih želiš ali potrebuješ ... razne raziskovalce, budilke, kalkulatorje, GPS programčke, programčke za obdelavo slik, posebne učinke pri slikanju, snemanju, ... in še in še in še

sej na prejšnji strani maš link do ipmart foruma, kjer lahko vidiš kaj vse lahko naložiš ... ampak to je šele začetek ... telefon je komaj izšel ... kmalu bo še več aplikacij

Seto

Zelenc'
28. sep 2007
27
0
1
No ja, itak lahko uporabiš aplikacije od p990 ali m600, ki pa jih tut ni ravno na pretek. S kakim Windows Mobile tako po naprednosti kot po številu dodatnih aplikacij ni niti primerjave.
Js sm si včer naročil tole tipkovnico: KLIK
Sicer uradno še ni podpore za UIQ3 (zaenkrat le za UIQ in mnoge druge), vendar sem prebral, da dela brez driverjev, vendar samo tipkanje, ne pa tudi sprehananje po menijih. Drugače je s poštnino vred okrog 65 evrov.

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
aha OK hvala da sta me razjasnala

drugače pa sem že bil na tistem forumu (ipmart) sam ne morem nič downloadat od tam mi napiše:

kalimakali, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Log Out Home

lp kalimakali

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Si se registriral in potem prijavil na ipmart forumu?

Mora delat, vsem dela normalno
confused-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Malo sem si pogledal simulator telefona (ker včeraj ga spet nisem mogu videt v trgovini), pa me zanima, kako se sploh sprejme in konča klice?
K tam zgleda, kot da moraš s stylusom to operirat?

Hvala!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Klice sprejemaš s prstom. Tipke na zaslonu so velike in ni nobenih težav. Tudi namenjene so temu, da uporabljaš prste.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala, fanta!

Ampak je res tako narejeno, da bo vse kul, če uporabljam prste?
Sej po mojem ni smotrno, da bi naredili tako, da sprejemaš s stylusom, ampak vseeno se mi zdi čudno, da niso omogočili tudi druge opcije?
Kaj pa sprejem in končanje klicov z vsemi tipkami (ali kakšna druga fora?)?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.