Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Glede vtisov o UIQ si oglej slike zaslonov pri recimo m600i >> KLIK ... nek prvi vtis si bos lahko ustvaril iz tega
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Veš kaj me matra... Velik folka pravi, da je telefon ful počasen, celo počasnejši od N95.

Kako "celo" počasnejši od N95?! N95 je pa ja enden izmed najhitrejših Nokij s Symbian OS-jem. In ja, P1i je v primerjavi z N95 precej počasen, da pa ne bo kdo mislil, da gre za neko "polž style" mašino, naj zadevo testira sam. Baje je hitrejši od P990i tako da je za normalnega uporabnika dovolj hiter IMHO. UIQ tudi meni ni všeč in mi je precej nelogičen, je pa res to stvar navade / okusa. Drugače pa ima P1i tudi precej pozitivnih lastnosti - ena izmed njih je vsekakor kvalitetno ohišje (oz. kvalitetnejše od tistega pri N95). Po mojem ima tudi boljše razmerje cenovno razmerje, v primerjavi s tem kar dobiš za ta denar (vsaj v pakiranju, ki ga nudi Mobitel) - če primerjam z N95. Vseeno mi je N95 boljši mobilnik, vendar je tudi P1i super.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.389
251
83
@jest hvala, vendar je pripravljen dat največ 350€ z GPS-om vred. Tako da, če imaš kakšen konkreten predlog za to ceno +- kak evro gor ali dol.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik Mr_NO pravi:
@jest hvala, vendar je pripravljen dat največ 350€ z GPS-om vred. Tako da, če imaš kakšen konkreten predlog za to ceno +- kak evro gor ali dol.

Predvidevam, da mora biti novo? Torej naj vzame potem, kar zeli. Ker za tak denar bo tezko dobil nov dlancnik z Windows Mobile vljucno z GPSom
smile-1.gif
...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Jest, crashednburnt, hvala!
Bom moral res najdt nekje telefon za sprobat, ker je bil moj zadnji symbian N6600, touch-screen telefonov pa še sploh nisem imel v roki...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Jest, hvala!

Benady, Nobody.... A se da prilagajat ikone pri P1i?

Ja, bom malo preklical M@, čeprav ga do nedavnega niso še imeli (vsaj tako so mi rekli)... Od kolegov ga pa tut še ni noben kupu...

ikone se da prilagajat ja ... narediš si lahko bližnjice na namizju ... lahko imaš 15 bližnjic za mape ali aplikacije

kar pa se tiče zalog na M@ pa mislim, da ni problemov ... jaz sem šel v maribosrki M@ brez, da bi prej preveril, če majo in so jih imeli kr nekaj

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Nobody, super..
Aja, zgoraj sem mislil, da nimajo telefonov v smislu, da jih lahko pogledaš in uporabiš predenj kupiš...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ja ko sem ga jaz šel kupovat sem prodajalki reko, da se zanimam za nakup P1i in, če ga lahko malo vidim pa sprobam ... je rekla, da ni problema ... sicer je odprla nov paket ker testnih nimajo ampak za moj "test" blo to čist vredi

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Nobody, a prižgal si ga lahko in pogledal menije? Ali si lahko samo ohišje pa izdelavo?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ga je prodajalka vklopla, da sem šel malo po menijih pa fotoaparat sprobal

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala!
Meni pa tega ni hotela... Samo pogledal sem ga lahko "od vzunaj"...
10.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Še nekaj sem se spomnil...
A ima morda tudi P1i težave (kot nekateri SE telefoni), da kljub temu, da imaš prižgan mobitel, klicatelju sporoči, da imaš nedosegljivega... Ne vedno, ampak velikrat... Se to kaj dogaja?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

A kje na Celjskem ga je moč dobiti (mobitelovega)? Ker jih v centru in parih trgovinah nimajo.

LP
Peter

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Probaj na Mobitelov center Ptuj, sem ga včeraj tam kupil.

Po 1 dnevu uporabe lahko ečem samo
tongue-1.gif

Sicer malo počasen, ampak drugače super.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz bi pa izklopil tole fleširajočo diodo, ki opozarja na prispelo sporočilo ali zgrešeni klic...brezveze flešira celo noč in kuri štrom. Se da to?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
to je za mene ena boljših stvari pri telefonih, ne rabiš nonstop gledat telefona če te je kdo klical ali si dobil sms.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Še zdej nisem dobil nikjer telefona, da ga vidim...

Zato me zanima, če recimo lahko ti kar preko tipkovnice (s katerimi tipkami?) pogledaš kar je novega na prvi strani telefona - torej tam ko piše koledar, nova e-mail sporočila, pa vse kar si daš tam...?

Pa če se recimo lahko tudi po meniju sprehajaš s tipkovnico (s katerimi tipkami?), da ne uporabiš stylusa?

Pa še to... Kako držite telefon? A se sploh da vse opravit z eno roko? Recimo Jog-dial pa potem če hočeš nazaj (tipka pod jog-dialom) moraš uporabit drugo roko? Pa še tipkaš sporočilo.... lahko eno ali moraš obe roki?

Hvala!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.