Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Amy

Zelenc'
14. nov 2007
1
0
1
a tam, ko piše da rabiš GPS bluetooth napravo to nj bi biu un royaltek k ga dobiš zraven mobilca. .? al je treba posebi kupt?

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Citat:
Uporabnik Amy pravi:

a tam, ko piše da rabiš GPS bluetooth napravo to nj bi biu un royaltek k ga dobiš zraven mobilca. .? al je treba posebi kupt?

Tako je. GPS pride s telefonom.

Nazadnje urejeno:

oga23

Zelenc'
22. jul 2007
3
0
1
Hvala ti, benady, cesta bo bela in pot jasna...
cheer.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če se ti bo pa kaj zataknilo pa le vprašaj
evil.gif

Roko na srce, tale priloženi BT Royaltek ni lih bestbuy
crazy1.gif
ampak podarjenemu konju se ne gleda na zobe, mar ne?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sej pa vrei dela ... meni se zdi dovolj vrei glede na to, da to ni prava GSP napravca kot so garmin, tomtom, ...

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Mene pa sam zanima, če obstaja kakšna aplikacija , ki bi omogočala da bi lahko nekatere programe imel pod kodo (npr. sporočila, mail, internet...)

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Poglej na ipmartu, mislim da sem nekaj podobnega že zasledil

Nazadnje urejeno:

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
THX vsem sam meni ne vem zakaj ipmart forum ne deluje tudi ponovno se ne morm registrirat, zato bi prosil, če bi bil kdo tko prijazen in bi tole zadevo zdownloadu in bi mi jo poslal na PM ali pa bi jo dal v to temo!

RES PROSIM KER SEM NAŠEL NEK NEKO KITAJSKO VERZIJO PA MI NČ NE DELA PA ŠE ZBRISAT SE NE DA??

HVALA!!

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
kupu sem si p1, zdaj se mi fila, pa ga še nism pržgal samo priklopil sem ga na štrom, pa me zanima, če ste imeli vsi svetel ekran med filanjem, vem da pri vstalih telefonih sem ga dau filat potem se je pa lučka ugasnila in telefon je bil ugasnen, tle mam pa občutk kod da je pržgan pa čeprov ni.
Upam da me zastopte kaj mislim, al sm preveč zavezou besede:)

Drugač sm pa veseu, prvi občutki so dobri, vsaj kako je telefon na ven narejen.

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Ja res si precej ' zavezou' besede. Ti se ne sekiraj kaj dela telefon pri prvem polnjenju. Naslednji dan ga normalno poženi in uporabljaj, če pa boš takrat imel občutek da je ugasnjen ko je pržgan, ga pa pelji na servis
smile-1.gif

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Citat:
Uporabnik kalimakali pravi:

THX vsem sam meni ne vem zakaj ipmart forum ne deluje tudi ponovno se ne morm registrirat, zato bi prosil, če bi bil kdo tko prijazen in bi tole zadevo zdownloadu in bi mi jo poslal na PM ali pa bi jo dal v to temo!

RES PROSIM KER SEM NAŠEL NEK NEKO KITAJSKO VERZIJO PA MI NČ NE DELA PA ŠE ZBRISAT SE NE DA??

HVALA!!

EVO tukej:

Priponke

• 123497-WebGateAdvancedDeviceLocksv1.01UIQ3rdUnsignedCracked-OPDA.rar
    48,5 KB · Ogledi: 210
Nazadnje urejeno:

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
moturer Thx dobiš 5*

sam neki a to naj bi bila cela verzija saj dela lepo in normalno sam meni piše da je limit 7 dni. kao da jo lahko uporabljam samo 7 dni. Ali je kaka fora ali pa sem jaz kaj za***al?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Aha hvala za odgovor, sam da je to normalno. Dones se že več al mn ceu dan igram, pa mi je baterija ušeč kr uredu drži, samo se mi pa zdi da je mogoče res mal bl počasn, res kr rab da odpre, kšno določeno stran. Zanima me pa na prvi strani na telefonu ko imamo lahko bližnico, do različnih opravil ali pa da naštimamo da nam prikazuje samo uro, a se da imeti, da ti uro kaže, pa da imaš bližnjice tut vendar da se ti ne vid tiste vrstice z bližnjicami, da je samo jeziček katerega kliknemo potem pa ven skočjo. Veste kaj mislim?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.