Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mamba

Zelenc'
9. nov 2007
1
0
1
Sam sem si naložil iPhone like ikone in mi zgleda veliko lepše kot default ikone od P1i.

Sedaj zgleda takole:

Zanima me zakaj ne dela update preko update servica. Kolikor vem je zadnja različica R9J005, na telefonu pa je še zmeraj R9H004 - Update Service pravi da je naložen zadnji firmware. Any clues?

Plus, a še komu ne dela Wi-Fi? Nikakor ne morem vzpostaviti povezave z domačim routerjem WRT54G z WEP ključem.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.389
251
83
@perica
Naložil TT kot si predlagal. Vse dela OK.
cheer.gif

Kako pa naložiš mape? Isti postopek? Jih je potrebno kako aktivirat?
Namreč sem jih enako naložil, uporabil k**g**n pa nič. Kako instaliraš mape??
bonk.gif

Thx,

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Skopiraj celo datotek direktno na kartico, zaženi tomtom in vprašal te bo za aktivacijsko kodo, katreo dobiš z nekaj truda (mislim da je bil postopek že napisan na tem postu). Kart ni potrebno posebej inštalirati.

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
mam namen kupit telefon, prebral sem celoten forum, tko da določene stvari vem, ste me kar navdušili z opisom telefona. Zanima me pa, zasledil sem da si na telefon naložiš program, da potem naj bi hitreje delal kot v originalu, nekdo je na forumu to napisal, pa me zanima mal bol točno kako je s temu. Ali flesh res sveti kadar slikaš, n emoreš ga pa prižgati in uporabljati kot svetilko? Zanima me pa še, če kaj veste a simobil priredi celoten meni na vodafone, vem da učasih je delal to, zdaj pa me zanima če je na temu telefonu original meni al si je vodafone, če je vodafone me je vsa navdušenost nad temu telefonam menila, ker to mi je pa tko grdo vodafone meni, res gnojijo s tem.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.389
251
83
OK, hvala vsem. Je že precej bolj jasno. Če imam več map na kartici, kako menjam med njimi?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Med mapami menjaš med uporabo programa change preference --> manage maps --> switch map..tako nekako približno, od verzije do verzije se postopek malenkost razlikuje

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
- kot 'program' si verjetno mislil update firmware. Ko sem posodobil programsko opremo se mi ni zdelo da dela hitreje, je pa res da je posodobitev s seboj prinesla nekaqj več tem, ozadij, zvoncev in podobne šare ki jo v osnovi sploh ni bilo

- flash dela samo če ga vklopiš ko slikaš, zaenkrat še nisem ugotovil druge možnosti, da bi deloval brez slikanja, kot je npr moj prejšnji W810i, je pa res da je ekran precej večji kot omenjeni in posveti v trenutkih dovolj ko to potrebujem. Ne more pa zamenjati ene dobre Magligtke
hysterical-1.gif

- ne vem točno kaj si mislil s Simobilovimi meniji, vem pa to, da ko sem opravil posodobitev ni bilo sledi o Simobil Wodafonu, niti mape z njenimi zadevami . Teme pa itq lahko menjaš po mili volji.

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Lučko lahko uporaviš tako da greš v fotoaparat pritisneš mislima da 7 da vklopiš fleš in napol pritisneš gumb za slikanje. Ves čas dokler boš držal gumb bo lučka svetila kot dosvetlitev za AF. Mogoče ni ravno praktično ma ko ni drugega je tudi tko ok.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ne vem kako močne ja pri k750i, če pogledaš direkno v dve ledici pa boli glava...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Hvala za odgovore fantje, glede simobilovega menija sem pa mislil, da so ikonce čist drugačne kot pa v originalu, tko da bom to še preveru če je res kej na temu, drugače se mi pa zdi dober telefon in ga mam namen ta tedn kupit, sporočim ko ga malo bolje spoznam;)

kasac

Zelenc'
17. nov 2007
23
0
1
Mene pa zanima, kako si na P1 naložim slo. jezik. Do posodobitve sem ga imel zdaj ga pa več ne morem naložit.

kasac

Zelenc'
17. nov 2007
23
0
1
Saj to je problem naa rač. mam naloženega ampak ga potem z SE Pc suit nikakor ne morem naložiti ga ne najde.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Prvo ga odZIPaj ali odRARaj nato ga bo prepoznal. File mora imet končnico .sis. Če pa ne bo šlo drugače prenesi ta .sis file v telefon in ga tam zaženi.

oga23

Zelenc'
22. jul 2007
3
0
1
Jaz bom znorel...ker sem verjetno absolutno butast, bi prosil za pomoč.
Mi lahko nekdo pove, katera je prava verzija za tomtom, kje jo najdem(sem prijavljen na ipmart-u), najbolje bi bil kakšen link, in kako to vse skupaj izpeljem?
Downloadal sem to verzijo: Tom.Tom.Navigator.v6.0.WM2003.WM5.Multilanguage , ki pa je nikakor ne morem instalirat. Po mojem sploh ni prava...
Ukvarjam se s tem že celi vikend, pa nikak ne spravim skupaj.
Pomagajte mi, lepo prosim.

blazzzzz

Pripravnik
18. avg 2007
107
0
16
što
Citat:
Uporabnik oga23 pravi:
Jaz bom znorel...ker sem verjetno absolutno butast, bi prosil za pomoč.
Mi lahko nekdo pove, katera je prava verzija za tomtom, kje jo najdem(sem prijavljen na ipmart-u), najbolje bi bil kakšen link, in kako to vse skupaj izpeljem?
Downloadal sem to verzijo: Tom.Tom.Navigator.v6.0.WM2003.WM5.Multilanguage , ki pa je nikakor ne morem instalirat. Po mojem sploh ni prava...
Ukvarjam se s tem že celi vikend, pa nikak ne spravim skupaj.
Pomagajte mi, lepo prosim.

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=127668&highlight=tomtom+uiq3

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Program je na ipmart-u, ne vem točno kje ampak išči v pofmapi UIQ applications. V tem ko si ti napisal je verija za window mobile, ti iščeš pa verzijo za UIQ3. Zraven pa poišči še mapo Eastern_europe 6.nevemkaterajezadnjaverzija če hoče pokrito slovenijo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.