Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Se oproščam za napačen podatek. Nisem zasledil da piše tudi avtopolnilec. Sicer pa jih imajo v BB za 9 oz. 12€. Neorginalne.

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Sem nov tukaj in tudi nov lastnik P1. Sem prebral celo temo in nekako nisem našel postopka namestitve Garmina mobile XT. Hvala za pomoč.

gregzy

Zelenc'
26. nov 2007
4
0
1
No zdej mi je končn ratal certifikat uvozt v telefon, zdej mi pa javla da se ne more povezat z secure povezavo!
Kukr sm prebral vidm da opera podpira https, tko da ne vem kje bi lohk bil še problem!
A je sploh možno naštimat Klik gor al ne??
THX

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Mam eno vprašanje, na telefonu bi si rad naredil možnost da pregleduješ emaile, (gmail). A ga kdo ma a se sploh da to. Vem da se email.si, da naredit, pa me zanima kako se naredi, vem da je treba iz mobitela dol pobrat aplikacijo gmail, pa naštimati v telefonu podatke, vse sem probal pa mi ne dela...kdo ve kako se naredi?

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Na mobitelu ustvari nov račun za pošto in uporabi iste nastavitve o računu kot na računalniku (pop strežnik, upor.ime, geslo, smtp za odhodno pošto pa uporabi od operaterja, kjer imaš naročnino če boš pošiljal preko gprs. .

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Evo sm naredu, dela:) Sam mi dela če grem pod sporočila pa tm elektronsko pošto pa kliknem opcijo "prejmi in pošlji". Aplikacija gmail, pa mi ne dela, use upišem not uporabniški ime geslo pa mi jav, da morm neki preko računalnika dobit, pojma nimam kva hoče.
Hvala moturer.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.468
6.972
113
gmail zahteva malo bolj napredne nastavitve:
na začetku je vse kot drugod, nastaviš username pa password pa strežnike
ko vse to na vseh treh zavihkih izpolneš, klikneš gor Gmail (ali kakorkoli si dal računu ime) --> dodtano (advanced) --> imaš dva zavihka, dohodni in izhodno

dohodno:
varna povezava --> ssl
vrata za dohodno pošto --> 995
varno overjanje gesla - pustiš prazno

izhodno:
varna povezava --> ssl
vrata za odhodno pošto --> 465
varno overjanje gesla --> obkljukaj

zdaj pa bo delalo

p.s. taka razporeditev nastavitev je pri p990, ampak p1 ne more imeti dosti drugače, mogoče so ukazi malo drugače razporejeni, sigurno pa je vse to tam nekje

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
45
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
za yahoo?
zmaga.gif

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota

Živijo! Kako si spravil certifikat na telefon? Prosim za pomoč? Hvala za odgovor!!

Citat:
Uporabnik gregzy pravi:
No zdej mi je končn ratal certifikat uvozt v telefon, zdej mi pa javla da se ne more povezat z secure povezavo!
Kukr sm prebral vidm da opera podpira https, tko da ne vem kje bi lohk bil še problem!
THX

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Jade, sm naredu tuko kot si reku, pa mi napiše
Gmail for mobile can,t access the server until you grant it permission send and receive data over the network

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.468
6.972
113
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:

Jabe, sm naredu tuko kot si rekla, pa mi napiše

Gmail for mobile can,t access the server until you grant it permission send and receive data over the network

s čim pa gledaš mail. z built-in aplikacijo ali kako drugo? ne pozabi pa tudi na gmailu samemu (na PCju v izbranem brskalniku) označiti, da naj omogoči prejemanje/pošiljanje emailov preko pop/smtp strežnikov.

načeloma pa telefon za vsak midlet vpraša, če sme uporabiti povezavo - vsakič. takrat izberi yes, for this session ali nekaj takega.

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Am drugače gledam mail, v telefonu pod sporočila dam prejemanje/pošiljanje. Pa mi pokaže kva mam use na mailu. Če pa prek aplikacije gmail. Pa mi noče. Zj sm dau ja samo to sejo, pa napiše This program reguires a data connection. Please contact your carrier, or visit the Gmail for mobile FAQ on your computer for more info.

Na PC-ju pa sm dal opcijo da mi omogoča pop/smtp.

gregzy

Zelenc'
26. nov 2007
4
0
1
Citat:
Uporabnik Bogo pravi:

Živijo! Kako si spravil certifikat na telefon? Prosim za pomoč? Hvala za odgovor!!

Citat:
Uporabnik gregzy pravi:
THX

Z internet explorerjem sm ga izvozu v *.cer formatu! Pol ga pa sam prekopiras na telefon pa zaženeš in se ti avtomatsko prekopira v certifikate! Naprej mi pa še ni uspel pridt!
bonk.gif
:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.468
6.972
113
žal, gmail aplikacije ne pounam dobro. sem jo enkrat inštalirala, toliko da sem videla, kako delam in ni bilo problemov, tako da ne vem, zakaj pri tebi ne najde povezave. kaj več ne vem povedati.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.468
6.972
113
Citat:
Uporabnik gregzy pravi:
Z internet explorerjem sm ga izvozu v *.cer formatu! Pol ga pa sam prekopiras na telefon pa zaženeš in se ti avtomatsko prekopira v certifikate! Naprej mi pa še ni uspel pridt!
bonk.gif
:

če ti, pa ne pozabi tu povedati. že na suxu smo se enkrat s tem hecali, pa kolikor vem ni nikumur uspelo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.