No, nismo fuč. Žena šla kajtat ene pol ure stran, ker se ne zna ment. Še dobr, da jo imam rad. Pa, da imam mrzu špricer.
Meni moja še danes ni oprostila, da sem jo iz Guela ven zvlekel po parih urah. Še dobro, da nisi šel, ker tvoja ne ve kaj je zamudila.Zal mi je edino za park Güell. Ni uspelo. Sold out. Pazil sem na otroka in nisem kart prej kupoval, da smo se lahko prilagodili dihanju mesta z gužvo. Sagrada Família tudi ni uspela, pa nič hudega. Slikal sem jo. Čao.
A to je šla iz same jeze?No, nismo fuč. Žena šla kajtat ene pol ure stran, ker se ne zna ment. Še dobr, da jo imam rad. Pa, da imam mrzu špricer.
Na kajle, ki jih imam za niveliranje ad.Boš dal na klocne ali kajle?
Kajle ti samo nagnejo avtodom, klocni razbremenijo gume.
Kam it? V Dalmacijo, vozil se boš eno max. dve uri več kot v Istro/Kvarner, vse ostalo je neprimerljivo!
Na ZS ti dam poceni kamp na Murterju.
Res je, slika pove več kot besede. Še vedno pa nisem za te finte. Edina prava stvar je nadstrešek.Slika pove več kot 100 besed:
Poglej priponko 91652Poglej priponko 91653
Cenejša izvedba take zaščite sta dve veliki napihnjeni žogi za sedenje (robustnost in premer!) na strehi, ki enako dobro opravita funkcijo nosilne konstrukcije, preko pa ponjava. Seveda samo zaščita strehe!
Technische Daten / Garantie
www.van-protect.com