Zakaj premajhno?Premajhno strešno okno imam za ventilator Gre za to, da ko je ful vroče, pa totalno brezvetrje, da bi vsaj malo nekaj pihljalo, pa je takoj razlika.
30X30, 40X40, vse gre porihtat.
Kakšno gretje imaš?
Zakaj premajhno?Premajhno strešno okno imam za ventilator Gre za to, da ko je ful vroče, pa totalno brezvetrje, da bi vsaj malo nekaj pihljalo, pa je takoj razlika.
Zakaj premajhno?
30X30, 40X40, vse gre porihtat.
Kakšno gretje imaš?
Berger Turbo Vent Dachhaube mit Ventilator 28 x 28 cm 12 V
Berger Turbo Vent Dachhaube mit Ventilator 28 x 28 cm 12 V in Dachhauben & Dachlüfterwww.fritz-berger.de
Če imaš možnost samo pihanja na gretju je odlična rešitev zvečer pred spanjem odpret vse pa dat ventilatorje na ful.
Premajhno strešno okno imam za ventilator Gre za to, da ko je ful vroče, pa totalno brezvetrje, da bi vsaj malo nekaj pihljalo, pa je takoj razlika.
Napisal je da ima okno 30X30 in to je nadomestno okno. Starega ven - brez zezanja 15 minut, z zezanjem dve uri - dobro očistit in UV sika na novo okno, vstaviš not, nežno zategneš, potegneš rob od sike, notri pa zvežeš na najbližjo 12V vtičnico ali pred stikalo za luč.Tale zadnja varianta je, da menjaš obstoječe strešno okno ali da režeš novo luknjo na stropu? Ker 28x28 najbrž lahko ob poznavanju konstrukcije vrežeš na strop in dobro zatesniš?
Spet odkrivate toplo vodo?
Napisal je da ima okno 30X30 in to je nadomestno okno. Starega ven - brez zezanja 15 minut, z zezanjem dve uri - dobro očistit in UV sika na novo okno, vstaviš not, nežno zategneš, potegneš rob od sike, notri pa zvežeš na najbližjo 12V vtičnico ali pred stikalo za luč.
Seveda lahko vedno režeš streho, vstaviš okvir iz lesa ali plastike, vse ostalo je isto.
Če pa ne znate, naredim to za 200€ + material.
Za menjavo strešnega okna sem ravno zadnjič plačal 80 EUR (z materialom) + okna so bila iz prve vgradnje, bistveno cenejša kot "nova". Ni šans da grem za ta denar to sam delat. Za tvojo zlatarsko ceno bi pa premislil, če se grem sam zajebavat s tem.Spet odkrivate toplo vodo?
Napisal je da ima okno 30X30 in to je nadomestno okno. Starega ven - brez zezanja 15 minut, z zezanjem dve uri - dobro očistit in UV sika na novo okno, vstaviš not, nežno zategneš, potegneš rob od sike, notri pa zvežeš na najbližjo 12V vtičnico ali pred stikalo za luč.
Seveda lahko vedno režeš streho, vstaviš okvir iz lesa ali plastike, vse ostalo je isto.
Če pa ne znate, naredim to za 200€ + material.
Dobro zate, saj ti nisem ponujal svojega dela.Za menjavo strešnega okna sem ravno zadnjič plačal 80 EUR (z materialom) + okna so bila iz prve vgradnje, bistveno cenejša kot "nova". Ni šans da grem za ta denar to sam delat. Za tvojo zlatarsko ceno bi pa premislil, če se grem sam zajebavat s tem.
V katerga pa hodis v Radolco? Ta pri komunali, a kva je ze dol? A je vredu?Cel mesec nobenega, ki bi se malo pohvalil kje se potepa!? Saj vem, da glavna poletna sezona ni ravno top za nas, ampak vseeno najbrž niste doma.... Jaz nekaj dni na Pagu v Avalonu, skoraj prazen kamp, cene nore, sicer v času, ko sem bil tam, akcija na Avtokampi.si samo 27€/2 osebi... Drugač pa malo za Savo v Radovljici....
Jaz sem trenutno v edinem kampu v đerdapu, sicet pa na poti balaton - budimpešta - egger - sever romunije (maramures) - transfagarasan - brašov - bukarešta - delta donave - črnomorska obala do burgasa - plovdiv - rila mountain - sofija - belogradčik - đerdap - slo. Večinoma po kempih, ceste bolj ali manj ok, edino med varno in burgasom sem zaglavil v eno vukojebino, 65 km, 2 uri, sama jama, rikverc, ven not,...Cel mesec nobenega, ki bi se malo pohvalil kje se potepa!? Saj vem, da glavna poletna sezona ni ravno top za nas, ampak vseeno najbrž niste doma.... Jaz nekaj dni na Pagu v Avalonu, skoraj prazen kamp, cene nore, sicer v času, ko sem bil tam, akcija na Avtokampi.si samo 27€/2 osebi... Drugač pa malo za Savo v Radovljici....
Ja, dol pri komunali, Tinaraft. Za takrat, ko je vroče je super. Temperatura nizja par stopinj, Sava osvežujoča, ugodna cena, blizu mi je... Sicer pa v glavnem tujci, ki ostanejo dan ali dva na poti proti morju.V katerga pa hodis v Radolco? Ta pri komunali, a kva je ze dol? A je vredu?
Mi smo bli v Čikatu, pa v Slapiču, zdaj mi pa ze 2 vikenda otroc zbolevajo, tako da smo doma. :/