Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
spomin ni zbledel, ne vem pa kaj imajo s tem janševiki?
Nekateri so ponosni na osamosvojitev,za razliko drugih izdajalcev.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ultra "razgledan" vrečkratni diplomiranec brez dela/komaj preživiCitat:
Uporabnik zaseka pravi:
A bo dosti to ali rabiš še moje diplome in velikost kondoma?
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
so včeraj hvatali krivine dROGovci. Smešno. Bil v lj,pa mi je tak blo žal. Zabačeno,klošarjev in korejcev polno, hrana pa zanič v centru. Da o prometu sploh ne zgubljamo besed. Pa o garažnih hišah tudi ne. Kaj v lj imate avte pod 4 metre? WTF. Fail od mesta. Hvala.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kolk si jih koknil majster?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
so včeraj hvatali krivine dROGovci. Smešno. Bil v lj,pa mi je tak blo žal. Zabačeno,klošarjev in korejcev polno, hrana pa zanič v centru. Da o prometu sploh ne zgubljamo besed. Pa o garažnih hišah tudi ne. Kaj v lj imate avte pod 4 metre? WTF. Fail od mesta. Hvala.
S temle si povedal zelo veliko o sebi in nič o Ljubljani.
Čeprav je bil včeraj res en čuden dan, še ob šestih na cesti gužva tako kot ob osmih zjutraj. V mestu pa se ponavadi več dogaja kot se je včeraj. Če odštejem Rogovce.
Mir je omogočal s strahovlado, mučenjem in klanjem na tisoče ljudi. Tako je imel na razpolago milijone zob svojih žrtev, da si jih namesti v svojo zločinsko faco.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Od tebe že ne, ker si ti takrat s pimplnom po pesku risal, v miru, ki ti ga je on omogočil.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Mir je omogočal s strahovlado, mučenjem in klanjem na tisoče ljudi. Tako je imel na razpolago milijone zob svojih žrtev, da si jih namesti v svojo zločinsko faco.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Od tebe že ne, ker si ti takrat s pimplnom po pesku risal, v miru, ki ti ga je on omogočil.
PS- le absolutni idi-ot ali pač potencialni zločinec lahko časti takšno ogabo od tiranskega morilca, kot je bil broz.