Seveda ne bomo nikoli več živeli v tako lepi mladosti kot je bila nekoč, ker verjetno reinkarnacija obstaja.Citat:
Uporabnik retro pravi:NIkili , zares nikoli ne boste več živeli v tako lepi mladosti kot je bila nekoč, to kar doživljate sedaj kot mladina je samo priližek prejšnjih mladostnih let starejše generacije.
Mladina se ima lahko v vsakem obdobju lepo in si naredi svet po svoji meri. Če se starejšim ta njihov svet ne zdi lep in "pravilen", je pač problem starejših in ne mladih. Na svojih otrocih vidim, da je danes možno marsikaj kar mi nismo mogli. Od čepenja pred telefonom, sladoled ob večerih v 10 km oddaljenem kraju, skavtske norosti, bivakiranje na prostem, potovanja za nekaj dni, znanci v tujini. Vse to so moji otroci letos že počeli. V naših časih to ni šlo skozi, ker smo bili precej statični. Vsaj jaz nisem imel na voljo avta in tudi skoraj noben od prijateljev ne. Svojega tako ali tako noben. Razen tega si v obdobju 40 litrov bencina na mesec bolj težko kam daleč potoval kar tako čez vikend. Javni prevoz je bil boljši kot danes, vendar vseeno nisi mogel zvečer iti iz enega mesteca v drugo in se potem ponoči vrniti.
Mladini je treba dati krila in to lahko naredi starejša generacija, ki ne razmišlja, da so sedaj samo "približek" prejšnjih generacij.