A si ze prej (ta mesec) dvignil 100E?Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Hm, danes mi je zavrnil dvig na bankomatu. Na koncu mi je uspelo 100 eur dvigniti. Vezano imam na viso debit. V pogojih piše da je limit pri credit karticah. Imate ostali podobne težave?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Je možno, v starem vmesniku od paypala je bilo dokaj simpl, v novem sem se pa kar namatral, da sem našel na koncu (spreminjal za Revolut kartico). Malo pogooglaj, mislim, da je nekje na support pageu kar direkten link do tiste nastavitve, ker večina ne najde. Prilepim, če najdem, na pamet se ne spomnim, kje je.
Mislim, da ni to to. Za vsako kartico moreš nastavit, da ti vedno zaračunajo v tisti valuti, kot je dejanski znesek za plačilo (tudi, če je tvoja valuta EUR in plačaš nekaj v GBP, je bolje da ti zaračunajo GBP, ker je tečaj na banki boljši).Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Je možno, v starem vmesniku od paypala je bilo dokaj simpl, v novem sem se pa kar namatral, da sem našel na koncu (spreminjal za Revolut kartico). Malo pogooglaj, mislim, da je nekje na support pageu kar direkten link do tiste nastavitve, ker večina ne najde. Prilepim, če najdem, na pamet se ne spomnim, kje je.
To sem mislim da našel, ampak to mam nastavljeno na EUR.
https://www.paypal.com/si/selfhelp/article/How-do-I-change-my-primary-currency-FAQ1030