Ima že kdo debetni mastercard od nlb, se da dodati v curve?
Kul, torej apple pay pri nlbju sploh ne potrebujemo. Mogoče so pa ravno s tem namenom začeli z menjavo maestro z mastercardom Ker eno leto nazaj še niso nič hoteli slišati o tem.
Katera banka, s sedežem v Sloveniji, pa trenutno še izdaja (razen Sparkasse) nove Maestro kartice ?
Meni so spomladi nekaj bluzili, da ne razmišjlajo o kakšni zamenjavi, ker kao ni povpraševanja s strani komitentov. Na vsak način so hoteli ponujat kreditno Mastercard ali pa Diners.Ali se kaj ve, kdaj nameravajo tudi oni zamenjat?
Meni so spomladi nekaj bluzili, da ne razmišjlajo o kakšni zamenjavi, ker kao ni povpraševanja s strani komitentov. Na vsak način so hoteli ponujat kreditno Mastercard ali pa Diners.
Kar se mene tiče predvsem podpra za Apple Pay in Garmin Pay, kar pomeni, da lahko z uro in telefonom plačuješ s katerokoli Viso/MasterCard/Diners kartico, ki jo imam dodano na Curve. Pa občasno pride prav, da lahko bolj ugodno dvignem keš na bankomatu v tuji valuti, čeprav keš res redko dvigujem. Predvsem večino stvari na dnevni bazi že nekaj časa plačujem z uro.Čisto toliko, če lahko kdo odgovori, da ne bi česa zanimivega zamudil.
Ali je kakšna prednost Curva razen tega da nosiš eno kartico manj s seboj? Imam debetno in kreditno MC, interesira me Curve. Ali bi še kakšen zanimiv fičr pridobil če si jo zrihtam?
Čisto toliko, če lahko kdo odgovori, da ne bi česa zanimivega zamudil.
Ali je kakšna prednost Curva razen tega da nosiš eno kartico manj s seboj? Imam debetno in kreditno MC, interesira me Curve. Ali bi še kakšen zanimiv fičr pridobil če si jo zrihtam?
Predplačniško mastercard gorenjske banke ne moreš dodat.da lahko z uro in telefonom plačuješ s katerokoli Viso/MasterCard/Diners kartico,