Da, deluje.Ali deluje Curve + kreditna od Sparkasse?
Da, deluje.Ali deluje Curve + kreditna od Sparkasse?
Ne, ker ima slovenski BIN.Ali deluje nova Curve kartica, ki jo dobijo novi člani preko Gpay-a? Plačevanje z mobitelom?
Diners dela preko Curve Card.
Jaz imam Diners kartico vnešeno v Curve že kakih 14 dni in lepo deluje.Diners dela preko Curve Card.
Pa ne s telefonom preko Gpaya, če ima Curve slovenski BIN.Diners dela preko Curve Card.
Na Curve kartico imam "vezano" N26 in Sberbank mastercard. Z N26 mi deluje, s Sberbank ne.
Ali Curve, s Sberbank ne deluje oz. ali gre za kakšno drugo težavo ?
Jaz imam na Curve kartico vezano Ideal Mastercard od Sberbank in dela normalno. V bistvu vse kartice mi delajo, tudi Diners.Na Curve kartico imam "vezano" N26 in Sberbank mastercard. Z N26 mi deluje, s Sberbank ne.
Kaj to pomeni “ne deluje”. Ce si jo lahko povezal v Curve, potem mora delat… Kaj se zgodi, ce zelis placati in imas izbrano Sberbank MC?Na Curve kartico imam "vezano" N26 in Sberbank mastercard. Z N26 mi deluje, s Sberbank ne.
"Declined. Try another card to complete the transaction."In kaj
Kaj to pomeni “ne deluje”. Ce si jo lahko povezal v Curve, potem mora delat… Kaj se zgodi, ce zelis placati in imas izbrano Sberbank MC?
Kartica mora biti za tovrstva dejanja odobrena s strani banke. Kontaktiraj banko. V vsakem primeru pa pred prvo uporabo aktivirana z uporabo pin kode pri prvem plačilu."Declined. Try another card to complete the transaction."
Sredstva so, limita ni.
Verjetno imaš še staro Curve kartico, ki nima slovenskega BINa. Zato ti potem (vedno več) naših bakomatov računa dodatno provizijo, hkrati pa je tudi default valuta kao GBP (četudi jo uporabljaš v EURih) in ti bankomati ter POS, ki to podpirajo (pa tudi kakšen Amazon, PayPal, itd) poskušajo uturit konerzijo.Evo, sedaj pa tudi gbkr hoče imet 2.5eur provizije za dvig na bankomatu.
Čudno mi je bilo, ker mi je ponujal konverzijo iz gb v eur, mogoče potem ne bi zaračunali nič. Moram naslednjič preverit. Valuta kartice je nastavljena na eur.
Če misliš konkretno na Androida in Google Pay, ki v slo ni podprt, potem je to to ja.Staro ja, zato mi še dela nfc plačilo s telefonom