Vrtinec zraka iznenada

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se mi zdi, da ne govorimo o znanstveno-fantastičnem filmu ...
17758-icon_confused.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Hehe, napiši še, kaj se je dogajalo vmes in se bo mogoče kdo lažje spomnil naslova filma. Kakšna francoska varianta Čarovnika iz Oza najbrž ni bila.
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja ja, ni bla pravljica... Ma ne da se mi neki ful, sej film sam po seb ni bil nevem kako gledljiv, mislm pa da spada med novejše ker je mel kolega na compu same še nepogledane filme pa sva pol tega skup zbrala...

Vmes je blo še kao zgodba dveh mladih k sta se ujela pod Kip Svobode (odpadla roka se mi zdi, nism zihr) in pol tavata po nekih kanalizacijah in se ujameta, potem ju pa rešijo ven. Tačas pogruntajo od kje so ti mini tornadoti... Ma uglaunem film je tko-tko, ni bil lih tak da bi rekla da je znanstvena fantastika, ker se mi zdi da se v tem času in vremenu ki je itak totalno nor, lahko tud kej takega zgodi mimogrede...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hudo, js sm pa ravno kak mesec nazaj pri kolegu gledala en tak film, kjer so tud bli v nekem parku taki mini tornadi... sprva kot nič, potem pa se je kr na lepem iz oblakov pojavil en ogromen tornado in vse uničil, potem pa zginil kot kafra nazaj... Kasnej se je še ponovilo, samo da je bil kao tornado tok ledeno mrzel da so ljudje zmrzovali kar na cesti. No, film se konča nekje v Parizu z nekim pudljem ki mu tisti mini tornado samo privzdigne ušesa in pol je konc filma (poanta naj bi bla, ker naj bi vsi mislili, da se to ne bo več ponovilo, no pa se je potem v Parizu).
Hudič, k se ne spomnem naslova...

Sliši se nadvse dober film.
popcorn.gif

NOOOOTTTT!!!