Ja, to je tako preko foruma.
Mi je pa zanimivo kako skoraj vsi, da je zvestoba nekaj samoumevnega in nekaj povsem preprostega. Če jo imaš rad, potem pa ne boš prevaral. Zunaj je nešteto deklic, ki ti poženejo krvni obtok v hitrejše dimenzije. Če je pa populacija Alterja tako jebeno poštena, potem pa ne vem zakaj se okoli mene dogaja toliko kurbarije pa rajacanja, še posebej po kakšnih večjih podjetjih, ki jih redno obiskujem, o kakšnih skupnih jadranjih ter ostalih sindikalnih poteh ne bom pisal.
OK, dobiš ženo, Jedino, stalno partnerko. Kaj se potem zgodi? Si zgubil svoje redno življenje, jaz zase vem, da imam na dnevnem nivoju veliko stika z različnimi ženskami, z mlajšimi, starejšimi, super hude, manj hude, tudi neprivlačne (jebiga, nisamo lepo v življenju). In to imajo trike takšne, da se včasih ne zavedaš, da v bistvu hoče tvojo avtomatiko, ven iz hlač, hitro. Da ne govorim o službenih poteh, kjer se dogaja največ kurbarije. Ko sem bil še samski in sem se potikal po Skandinaviji, mislim, da ga ni junaka, ki bi obdržal korenjaka v hlačah.
Za zvestobo moraš biti, zelo samozavesten, zelo grd, brez socialnega življenja in ostalih družbenih priložnosti v življenju itd. Ali imaš ti nekoga rad oz jo ljubiš (vstavi svoj priljubljeni spol), nima tukaj nikakršne povezave, da boš zvest. Ker ko me kakšna mala rajca, ne pomeni, da si želim preživeti preostanek življenja z njo, to je v tistem trenutku potreba in nagon. Jo streseš, potem pa ničesar več ne čustiš, samo oljašanje in sprostitev, misliš pa na nekoga drugega. Simpl as that.