Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zdej pa dost
bonk.gif

Spet bojo temo zaklenil, no. Dejta si vidva odpret novo, pa si tam mečta rokavice.........
uf-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Kam sebe šteješ? A si ženska, da bi se slinil zaradi tebe?

Lej, bojim se, da se v moji prisotnosti od tebe ne bi cedile zgolj sline..
evil.gif

To bi pa res rad preveril! Povej kje, kdaj se te lahko vidi?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moja najdaljša zveza je bila 2 leti.

Po kriterijih večine tukaj je to verjetno bila resna zveza.

Je bila to zveza z moškim?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Kam sebe šteješ? A si ženska, da bi se slinil zaradi tebe?

Lej, bojim se, da se v moji prisotnosti od tebe ne bi cedile zgolj sline..
evil.gif

Fadil bi skočil na vsako, ki bi mu dala. Problem je, da take ni.
evil.gif

Mali čelavi, a je bilo spet preveč Red Bull-a?

17. dec 2010
1.174
0
36
124
skupaj sva že skoraj 8 let .. Edino enkrat sem jo prevaral, to tudi ve ... ampak to je bilo čisto na začetku, ko še (vsaj z moje strani) uradno nisva hodila ...
Drugače pa ... logično da bom kdaj za kakšno pičko pogledal, ki so ene take mačke, da da bi našo kar nekam odrinil pa ono postavil ob meni
tongue-1.gif
...

Pri nama je to nekaj čisto navadnega, če jaz pogledam za babami, pa še rečem, kak ma vejke joške ali pa lepo rit ... pa včasih reče samo ... Eh ... ali pa ... te pa že ...
Tudi ona kdaj pogleda za kakim dedom ... ampak skoraj nikoli ne reče .. glej tega kak je lušten ipd ... v zelo redkih primerih ... Ampak ko to reče, pa si mislim .. fak, pa nisem najlepši zanjo
tongue-1.gif

In kolikor sem opazil ... ko sem še bil samski, takrat še nisem imel takšne gužve z babami, ko pa sem stopil v zvezo pa me nonstop kera sprašuje neumnosti :p
In res ... potem pa si misliš .. fak ej, kaj bi ti zdaj delal
tongue-1.gif

Sicer pa od takrat, ko sem jo prevaral, nisem več nikoli se niti z nobeno lizal kje za vogalom .. kaj še le smučal ...

Mislim, da ti zvestoba gre od rok oz uspe, če se jo navadiš ... Jaz več ne vidim potrebe po drugih pičkah ... itak pa so tisti časi, ko sva nekdaj vsak dan smučala, minili ... zdaj še samo ... včasih 2x, 3x, 1x na teden, ali pa nobenkrat .. včasih tudi teden dni gre brez ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejta vidva odnos nadgradit

ko pogledam za kako jo ruknem in ji rečem..lej kaka ritka..pa noge..in oan rece..ja..ma pa res hude..al pa..ne, te pa jiso dobre. in skupaj lahko ogvarjava ure in ure..tako babe kot dece.

to, da ji je en dec lepsi, boljsi..me ne moti, gane. ipak nisam ja brad pit.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Sem zvesta, ker predno sva šla z mojim v resno zvezo, sva se zmenila, da to ne bo zveza ''odprtega tipa'' se pravi, pof00kaj se s komerkoli ti paše.
Kasius....meni ni čisto nič off tvoje razmišljanje, ker sem tudi sama včasih tako razmišljala....kako lahko imaš celi lajf samo enega deda?....vse dokler nisem spoznala trenutnega partnerja.

Ne strinjam se edino z zadnjim stavkom tvojega prvega posta: da se vsak normalen ded občasno kurbari okrog.

Prvo lahko se skurbarta in ded in ženska....in zdaj v tem momentu to zame ni normalno - je pa bilo pred recimo nekaj leti.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Sem zvesta, ker predno sva šla z mojim v resno zvezo, sva se zmenila, da to ne bo zveza ''odprtega tipa'' se pravi, pof00kaj se s komerkoli ti paše

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj pa ne

a veza je pogojena s seksualno monotonijo? eni se tudi zmenijo, d ak gredo v vezo prodajo motor, se ne stizejo na balin, da ne bodo popivali..pa še kaj.

halo. veza je neformalni dogovor o spostovanju zelja, nacel, prinscipov, ki sta jih oba soprejela. pika.

pri 15 pa sam hodis z nekom. in hodis. in si do vses zatreskan. in se ti and rugo tut dvigne ne. po 6 mesecih, k je vsega konc, gres z drugo..hjodit. k pa zacnes zivet..s epa marsikaj sprmeeni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hehe.....glede na poste od Maxi25 bi pričakoval dogovor najmanj da bo otrok po karijeri
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Sem zvesta, ker predno sva šla z mojim v resno zvezo, sva se zmenila, da to ne bo zveza ''odprtega tipa'' se pravi, pof00kaj se s komerkoli ti paše

hysterical-1.gif

daj maxi25....pa saj nisi glupa,
wink-1.gif
dobro veš kaj sem mislila...

nekaj takega:

Citat:
Uporabnik softi pravi:

halo. veza je neformalni dogovor o spostovanju zelja, nacel, prinscipov, ki sta jih oba soprejela. pika.

transporter

Zelenc'
26. jan 2011
11
0
1
MS
Bistvo resne zveze temelji na zvestobi, tko da če ni zvestobe ni resne zveze oz. te partner/partnerka nima tko zlo rad kot govori... Pa nima veze če je s tabo 1 leto ali 30let... Če te ima res rad te bo imel vedno rad in te ne bo nikol prevaral (niti ko je pijan)... To je moje mnenje...
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj pa če varaš iz dolgčasa, svojo spotnico imaš pa vseeno rad? Kaj pa, če pride neizmerna želja, da zadovoljiš brhko mladenko v oprijetih kavbojkah, ki te že cel večer grabi in boiža?
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.