Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nobena, ki je s svojim tipom več ko 5 let, ob pravem pristopu ne nudi resnega odpora. Ponavadi si želijo pač malo spremembe, ker je rutina dolgočasna.

Ne vem, zakaj eni ne razumejo, da je bistvo lažje poseksati vezano, kot samsko. Vezana ve, kaj ima doma in kaj ji manjka. Samska nima nič in išče vse. Ali je lažje biti "nekaj", ali pa "vse", pa naj si odgovori vsak sam.

Koliko pa si ti vezanih poseksal sedaj na morju? Vezana ve kaj ima doma in kaj ji manjka, samo to ni Kasius. Samska nima nič in išče vse razen Kasiusa. A so te na Hrvaškem morju izgnali in v potni list pritisnili žig " Persona non Grata ", če si jim delil take seksualne nasvete. Vsem moškim, ki bi, pa ne dobijo, svetujem naj berejo Kasiusove nasvete o spolnosti, ravnajo naj pa točno nasprotno kar Kasius svetuje...

model ni bil pet let v vezi, da bi se ga baba rutisnko anveličala..ampak ve ap da tko ej..očitno anmest da fuka se spila psihioatra vezanim

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nobena, ki je s svojim tipom več ko 5 let, ob pravem pristopu ne nudi resnega odpora. Ponavadi si želijo pač malo spremembe, ker je rutina dolgočasna.

Ne vem, zakaj eni ne razumejo, da je bistvo lažje poseksati vezano, kot samsko. Vezana ve, kaj ima doma in kaj ji manjka. Samska nima nič in išče vse. Ali je lažje biti "nekaj", ali pa "vse", pa naj si odgovori vsak sam.

In potem pride Kasius in da babi, česar ne dobi doma. Me zanima, kaj lahko daš ti več ko mi ostali, po moje kej več kot enega mlohavega qrca ne.
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ko boš velik, boš razumel. Čez ene 10 let mogoče.

Lej, če hočem jest jabolka, ne rabim na vrtu negovat jablane. raje rabutam sosedove, razumeš?...Dvomim, ti kar zalivaj svojo jablano in verjami, da si edini...
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Lej, če hočem jest jabolka, ne rabim na vrtu negovat jablane. raje rabutam sosedove, razumeš?...

Dokler te ne vidi sosed in te z gajžlo stera stran ... Da se ti ne bo zgodilo še kaj hujšega. Sosedovih japk se ne krade.
wink-1.gif

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Bolj malo je tukaj žensk, da bi povedale kaj o varanju! Ja, prevladuje mišljenje, da varajo sam tipi! Ja, pa ja!
Moja je bila kot angel, pa se je dol dajala s kolegoma. Tiha voda bregove dere.
Šla sva vsak po svoje, zvestobo si pa zataknite za klobuk!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Pa dobro, sej zdej maš pravega in pomoje se brezveze sekirat, če te je nekdo v preteklosti varal, edin okej, če bi fasala kako resno SPB, to je potem drugo...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
Bolj malo je tukaj žensk, da bi povedale kaj o varanju! Ja, prevladuje mišljenje, da varajo sam tipi! Ja, pa ja!

Sem lahko tudi jaz tvoj kolega?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
aplauz.gif

In kaj nardit, če zveš kej takega? Kako zagrenit prasici življenje? Mi je tlak nabilo že ko sem prebral to.
grin1.gif

Zaupanje je res hudič. Kako boš zdej ti krengorenc lahko sploh še kateri zaupal??

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Zakaj bi pa še kateri zaupal? Ženske so v vsakem primeru NAJDRAŽJE! Zdaj mi ničesar ne manjka, nihče me ne komandira, šteje kozarce pijače, ne vara, ne jamra o pomanjkanju denarja, nimam več prevelike hiše, .....
Nikomur ne privoščim moje izkušnje, če pa že, NE ŽRITE SE : Jaz sem si skoraj uničil življenje!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bravo stari, samo po moje te ne bodo štekali. Tukaj prevladujejo taki, ki jim je resna zveza nekakšen fetiš. Pa čeprav z žensko, ki jo je podrlo že vse razen mestnega avtobusa, potem pa sami sebe prepričujejo, da jim je zvesta.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bravo stari, samo po moje te ne bodo štekali. Tukaj prevladujejo taki, ki jim je resna zveza nekakšen fetiš. Pa čeprav z žensko, ki jo je podrlo že vse razen mestnega avtobusa, potem pa sami sebe prepričujejo, da jim je zvesta.

A je tvoja mama zvesta tvojemu " ateju "?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma tale naš Kawsy je bil v življenju že sigurno x-krat prevaran, da ima tako zaničljiv odnos do žensk.

Sem malo študiral kaj nardit, če zveš kej takega kot kren ... Na prvo žogo bi ji verjetno pljunil v faco in ji stisnil 5 šamarjev, da bi videla zvezde ... Samo če malo pomisliš, taka ženska ni vredna da jo pes poščije, kamoli da bi jo še kdaj v življenju pogledal. Najboljše si je reči "sve se vraæa, sve se plaæa", jo bo že življenje izučilo. Fuj, bjatch!
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
aplauz.gif

In kaj nardit, če zveš kej takega? Kako zagrenit prasici življenje? Mi je tlak nabilo že ko sem prebral to.
grin1.gif

Zaupanje je res hudič. Kako boš zdej ti krengorenc lahko sploh še kateri zaupal??

predlagaš grupnega..pa nej še prijateljice pripelje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma tale naš Kawsy je bil v življenju že sigurno x-krat prevaran, da ima tako zaničljiv odnos do žensk.

Sem malo študiral kaj nardit, če zveš kej takega kot kren ... Na prvo žogo bi ji verjetno pljunil v faco in ji stisnil 5 šamarjev, da bi videla zvezde ... Samo če malo pomisliš, taka ženska ni vredna da jo pes poščije, kamoli da bi jo še kdaj v življenju pogledal. Najboljše si je reči "sve se vraæa, sve se plaæa", jo bo že življenje izučilo. Fuj, bjatch!
smile-1.gif

ne, ji ne pljuneš, ji ne stisneš šamarov..češprva bi oboje sedl k kajmak na pleskavico..ampak ji pokličeš taksi..al pa seb..in je to to..vsaka druga beseda, dejanje..odveč.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.