Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Kontro čemu? Kontra polnemu ali pa kontra vsem pikam, ki jih prejmejo igralci. Nekdo je mogoče imel dobre karte, pa je mislil, da bo spustil igro in koga "za-j", na koncu pa nihce ne igra in se mi zdi prav, da je možno dat kontra klopu. Sicer ne more dat kontra tisti, ki je klopa napovedal, ampak kdo ta drug. Vsaj tako smo mi igrali in je bilo v redu.Citat:
Uporabnik Blimpe pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:sem na trojki in "spustim" klopa, in takoj flek klopu še zraven, baje se to nesme, lastne igre flekat, samo kolko vem se to dela.
Od kje pa teb ideja da bi kdorkoli dal na klopa kontro??? Kontro čemu? Klop je klop, nimaš kej kontrirat...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kar je skoraj še bolj zajebano od pravega valata.
Primorci pa Notranjci tako igrajo.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kar je skoraj še bolj zajebano od pravega valata.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Mlacom, lahko bolj točno razložiš, kak to na dnar špilate? Kdo je poj komu dolžan, kdo dobi in kdo izgubi? Ker je bila ravno včeraj debata, kako bi šli za denar, pa noben ni točno vedel...
lp
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Mogoče da prej določijo dva para, ki igrata "skupaj". Recimo igrajo A, B, C in D pa prej določijo, da bo A dolžan B ali obratno, C pa bo dolžan D ali obratno. Samo ti ni v redu način, ker lahko pride do medsebojne pomoči (npr. pomagaš boljšemu kolegu). Igrat bi moral vsak samo zase. Bo MalcomX razložil.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
igrate pa tudi vrjetno da pade mond, škis (mondfang) pa pagat pobere oba? (ta vrsten red oz mondfang se
more zgodit)