Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
S hitrostjo 100 km/h na avtocesti ni narobe prav nič, le da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju...torej, nekdo s 100 km/h lahko prehiteva ljudtsvo na desnem pasu, ki vozi recimo 80 km/h, s čimer ni tudi nič narobe.
Ni nič narobe, dokler mene na oviraš, ko pridivjam za tabo z vratolomno hitrostjo 130km/h.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kdorkoli vozi 270 po AC je za umobolnico.....še na nemških AC je to samomor, tam nekje 200 je recimo v mejah normalo, kar je več je že malo "NORO".
Pa pelješ se v avtu 200km/h pa sploh ne čutiš (razen če se voziš "200" z Fiat Unotom po klancu navzdol). V nemčiji se voziš 250km/h pa ti kakšen še zmeri tako mimo pade, da ti ni nič jasno. Za v umobolnico so pa tisti, ki se na AC vključujejo z 60km/h in ki se po AC vozijo 80 tam kjer je omejitev 130km/h.
po prehitevalnem, si pozabila povedat :/ in se ne premaknejo dol
Ah, to ti narobe misliš, [censored] je tisti, ki se pelje 180m/h po prehitevalnem in ne tisti, ki se vozi po prehitevalnem 100, tam kjer je omejitev 130km/h. Boljš počas pa ziher.
S hitrostjo 100 km/h na avtocesti ni narobe prav nič, le da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju...torej, nekdo s 100 km/h lahko prehiteva ljudtsvo na desnem pasu, ki vozi recimo 80 km/h, s čimer ni tudi nič narobe. 180 km/h po prehitevalnem je pa kar konkretna kazen...jebiga, eni ljudje so očitno tako moteni, da ne zmorejo dojeti, čemu obstaja zakon o varnosti v cestnem prometu. ..
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In tudi kot ti pritelovadiš s 130 ni nič narobe, dokler se po koncu prehitevanja lepo umakne. Boš že potrpel ...
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Dej ne govori neumnosti ok.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
Pofočkalo se vas je že nekaj, ki ste se peljali več kot 250 kmh. Povejte, se vam je res že zapirala cesta? Ko sem to probal jaz (290), se mi ni, edino prekinjena črta je postala neprekinjena.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
če ti nekdo prileti 260 na rit niti ni važno ali uporabljaš špegle al ne, ker ga v nobenem primeru ne vidiš.
v tem času prevoziš 75 m v eni sekundi.
kok metrov nazaj za vozilo se vidi v špeglih?
Mi ne rabiš razlagat, sem svojega zelenega bombnika enkrat pognal na prazni avtocesti (pa bi zeleni hudič še kar vlekel), potem pa sem dohitel prve avtomobile. Sama hitrost niti ni bila neka strašna reč, dogajati se je začelo, ko sem zaprl gas. 1200 kubikov, 180 konj in 140 navora je naredilo svoje, mašina je začela bremzat (niti ne preveč) in občutek sem imel, da me je hotelo potegniti čez balanco. Žal sem motor prej prodal preden sem preizkusil njegovo končno hitrost, ki je bila realnih 303 kmh (ne po števcu).Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Recimo na motorju tam do 240-250 niti ni kejdosti posebnega,cez to mejo je pa ze drug obcutek, ne znam opisati ga.
Ne bo. Števec kaže največ 299, tudi analogni ne gre čez. Pravijo da obrati in brzina še rastejo, števec pa se ustavi.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
bi pa vseeno rad videl številko 3 spredaj,ampak vprašanje ce bo to izvedljivo.
A pa ti upeva?Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tudi jest. Še posebno kadar kaj spijem.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vozim tako, da je varno. Predpisi niso vse ...