Vprašanje glede provide (Gre se za stavo)

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
@apollo8 - slučajno veš če je že šel kdo čez tunel pri golovcu tako hitro, da ga un stacionarni radar nebi zaznal? ...baje naj bi bilo za to realnih 270km/h dovolj.... ali pa recimo kolikšna je bila maximalna hitrost?

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pojma nimam, tisti radar ima čez SENP, verjetno bi predator lahko kaj povohal in povprasal tam.

Nisem hov-hov, da voham =)
Bom vprašal in sporočim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
hehe... tnx. sej drugače sem slišal za ene rekorderje s porschejem, se mi zdi, samo nism čist 100% pa tko za info bi bilo ql slišat kaj je na stvari
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No ja, saj se da tudiu hitreje kot 260. Kaka končna kakega 911 ali česa podobnega je tudi že padla. Pa naše AC so še super. Probat spravit Ferrarija do končne na Siciljanskih vegastih, vijugastih "AC" brez odstavnega je bilo bolj adrenalinsko ... Sem raje malo čez 300 odnehal ...
Sem bil pa bližje pizdariji v Monzi, na koncu ciljne ravnine, v 911 GT2 ("malo" dirkaško naviti). Preveč na števec gledal (me je zanimalo, abo ali ne bo 300) pa premalo točko zaviranja
redface-1.gif

Ni problema...na dirkališču lahko gledaš števec, stezo, pošiljaš sms-e ali pa imaš zaprte oči...v cestnem prometu pa vozi tako, kot velevajo predpisi...

Vozim tako, da je varno. Predpisi niso vse ...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Dej ne govori neumnosti ok.

Ja in zdej zato, ker se je nekdo ubil v prometni nesrečii, moramo v njegovo čast vsi spremenit mišljenje... in koliko je takih, ki so umrli v prometni nesreči?! Ogromno. Bi pa lahko ti v njegovo čast NE omenjal njegovega imena. Izpostavil si njega, zato, ker je bil član BMW foruma, najverjetneje.
Kot že napisano pride do prometne nesteče (s smrtnim izidom) tudi iz drugih razlogov ne samo zaradi hitrosti, ampak tudi zaradi budal, ki so vsakodnevno na cesti, pa zaradi telefončkov, ki jih vsi sučete po rokah, pa zaradi alkohola, pa zaradi retardirancev, ki ne vem kako so dobili izpit. Do smrtnih izidov pride tudi, ker se ljudje vozijo z avtomobili, ki niso varni, ki "dobro odnesejo" v manjši prometni nesreči v mestu, ne pa pri večjih hitrostih na AC, recimo kakšna mala jajca kot so Clio, Saxo, Fiesta, Twingo ipd., pa čeprav vozijo počasi in po predpisih.

Poditi se z nekom ne pomeni ogrožati njega, sebe ali druge, izzivati, se mu zaganjati v rit, mu žlajfati...

Na qurac mi gre, ker ste pametni, pa grem stavit, da ni enega, ki vozi po predpisih in da ni enega takega, da ne vozi vsake toliko hitreje, hitro, če pa je, naj pa dvigne roko. Se bom en teden z njim vozila, pa da ga vidim junaka. Brez prekrškov, po predpisih.

Je pa drugo, če se voziš z avtom, ki nikamor ne gre ampak tudi takšne avtomobile priganjate včasih do onemoglosti.

Delate se svetnike, vsak mesec pa se odpira ena tema, kako je nekdo ostal brez izpita, zaradih KT in kako naj se izogne plačilu kazni.

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kdorkoli vozi 270 po AC je za umobolnico.....še na nemških AC je to samomor, tam nekje 200 je recimo v mejah normalo, kar je več je že malo "NORO".

Pa pelješ se v avtu 200km/h pa sploh ne čutiš (razen če se voziš "200" z Fiat Unotom po klancu navzdol). V nemčiji se voziš 250km/h pa ti kakšen še zmeri tako mimo pade, da ti ni nič jasno. Za v umobolnico so pa tisti, ki se na AC vključujejo z 60km/h in ki se po AC vozijo 80 tam kjer je omejitev 130km/h.

po prehitevalnem, si pozabila povedat :/ in se ne premaknejo dol

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kdorkoli vozi 270 po AC je za umobolnico.....še na nemških AC je to samomor, tam nekje 200 je recimo v mejah normalo, kar je več je že malo "NORO".

Pa pelješ se v avtu 200km/h pa sploh ne čutiš (razen če se voziš "200" z Fiat Unotom po klancu navzdol). V nemčiji se voziš 250km/h pa ti kakšen še zmeri tako mimo pade, da ti ni nič jasno. Za v umobolnico so pa tisti, ki se na AC vključujejo z 60km/h in ki se po AC vozijo 80 tam kjer je omejitev 130km/h.

Ah, to ti narobe misliš, [censored] je tisti, ki se pelje 180m/h po prehitevalnem in ne tisti, ki se vozi po prehitevalnem 100, tam kjer je omejitev 130km/h. Boljš počas pa ziher.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ok, se prav, da dons bo najbolj fajn ce se kr parkiram na prehitevalnega? bols kukr 180
smile-1.gif
))) (kao)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Ah, to ti narobe misliš, [censored] je tisti, ki se pelje 180m/h po prehitevalnem in ne tisti, ki se vozi po prehitevalnem 100, tam kjer je omejitev 130km/h. Boljš počas pa ziher.

S hitrostjo 100 km/h na avtocesti ni narobe prav nič, le da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju...torej, nekdo s 100 km/h lahko prehiteva ljudtsvo na desnem pasu, ki vozi recimo 80 km/h, s čimer ni tudi nič narobe. 180 km/h po prehitevalnem je pa kar konkretna kazen...jebiga, eni ljudje so očitno tako moteni, da ne zmorejo dojeti, čemu obstaja zakon o varnosti v cestnem prometu...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ali je še ECU problem?
tongue-1.gif
8 bitov = 256. Glede na to da nismo v "mph področju" je to s serijskim ecu max. Japonci so sam nase misll.

poznan problem
grin1.gif
a kkšni čipi nebi rešili problema? pri ECUju za S14 ima že stage 1 chip odpravljeno to blokado za končno hitrost + poviša toleranco za fuel cut.....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
S hitrostjo 100 km/h na avtocesti ni narobe prav nič, le da je prehitevalni pas namenjen prehitevanju...torej, nekdo s 100 km/h lahko prehiteva ljudtsvo na desnem pasu, ki vozi recimo 80 km/h, s čimer ni tudi nič narobe.

Ni nič narobe, dokler mene na oviraš, ko pridivjam za tabo z vratolomno hitrostjo 130km/h.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.976
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Tudi sam na mojo žalost na AC ne spoštujem pp. Me pa jei ko ljudje prehitevajo s 100. Daj vsaj takrat gas, jaz sicer redko poblendam ali potrobim toda včasih mi gredo taki res na jetra. Pa negovorim o tovornjakih temveč o osebnih vozilih.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Pofočkalo se vas je že nekaj, ki ste se peljali več kot 250 kmh. Povejte, se vam je res že zapirala cesta? Ko sem to probal jaz (290), se mi ni, edino prekinjena črta je postala neprekinjena.