Vprašanje glede provide (Gre se za stavo)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:

PS: jaz se še tudi nisem peljal 260 in kot sem zvedel včeraj se najbrž še dolgo ne bom

to ti pa že skoraj ne verjamem, da se še nisi peljal 260... no ja, sej se jst tudi še nisem čez 250 (pustmo števec na 265) ampak mam občutek da si ti imel nekako več šans za kaj takega.... in zakaj še dolgo ne? sej zdej boš mel še nov downpipe pa decat če se ne motim, neki se pa že mora poznat
grin1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Imam tudi hudomušno misel: če je nevarno pelji hitreje da nevarnost prej mine.

Huda
hysterical-1.gif

tega se jaz držim
grin1.gif

Pa 250+ po rahlem dežju je že šlo (Brežice-Krško) Lahko bi še kak gobelin al pa idrijsko čipko zraven naredil tako dolgočasna je bila vožnja.
Pač eni se bojijo hitrosti, eni nimajo avta za to, eni to probavajo ob nepravem času na nepravem mestu itd... Eni pa uživamo
cheer.gif

Hitrost ne ubija! Ubija pojemek
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Jaz sem se enkrat vozil 280 pa dejansko ni bilo nic tako zelo zanimivega, da bi si to zelel poceti iz uzitka. Ne vem, sem se dosti bolj zabaval ko me je kak strucko po ovinkih 80 na uro vozil... Pa priznam, to bi se pocel... Ampak po ravnem se hitro vozit v avtomobilu ki ti itak daje obcutek da se ne peljes tok hitro.... mnja vsak ma svoje veselje.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Uh meni je pa fino se hitro vozit, pri 180+ se začne veselje, ampak seveda po po pameti pa seveda s pravim avtom
cheer.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
hysterical-1.gif

jebeštrga, pa še res je. Veš kolk sm trepetal ob šibanju 900+, da me hitrost ubije. No, še diham. Sam tukaj pa definitivno nekaj ne štima. Eni se pa pri 100 pobijajo, mene pa pri 9 kratniku ni uhitela. Očitno sem bil prehiter.
grin1.gif

Tko ko en filmček. Ne da se mi ga iskat, ma najbrž ga je naš navihan ircar že 1x nalimal.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Uh meni je pa fino se hitro vozit, pri 180+ se začne veselje, ampak seveda po po pameti pa seveda s pravim avtom
cheer.gif
sej tema dvema se je blo tudi fajn podit http://www.rtvslo.si/crna-kronika/smrtna-zrtev-na-primorski-avtocesti/204944

Eden se morda še, eden se pa žal ne more več.

Kaj policisti vedno rečejo? Da se je zgodilo, zaradi neprilagojene hitrosti... Tako kot zadnjič, ko se 80 letnica vozi v strnjeni koloni, nenadoma zapelje iz ceste (morda je bilo bolezensko, še ne vedo)... Odgovor policista: Neprilagojena hitrost
bonk.gif
.

Lej, lahko greš čez cesto pa te nekdo zbije. Tale recimo ni hitro vozil, pa ga ni več, je šel le počasi čez cesto. Lahko greš čez tirnice pa te vlak nagazi. Vozit se hitro ne pomeni vedno počet pizdarij na cesti, vozit v škarje in vijugat po AC, lahko se voziš hitro in tudi lepo, tako da ne ogrožaš drugih. Ne rečem, se lahko zgodi nesreča. Lahko se pa zgodi tudi pri 130km/h.
Hitro vozit ne pomeni samo tiščat na gas, pomeni tudi večjo zbranost, večjo previdnost in seveda razmišljanje z glavo.
Koliko ljudi pa to tako počne pa je drugo.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Lej, sama si napisala, da ti je fajn ce mas se koga zraven pa se malo podita. in jaz sem ti samo prilepil posledico takega podenja.

Da nekdo umre, je dovolj da ga infarkt. Sploh ne rabi bit udelezen v prometu. Ampak takrat hitrost ni faktor. In ce nekdo gre cez cesto tam kje ne sme hitrost ni faktor.

Jaz pa sem ti nalimal dogodek kjer ne le da je hitrost bila faktor ampak je bil precej velik faktor ravno podenje. In to dveh ljudi, za katera sem preprican da sta bila pri tem nadpovprecno zbrana, tudi avtomobila sta bila za podenje bistveno bolj primerna kot kak clio. pa se je vseeno zgodilo.

Predlagam ti, da ko ti nekdo nazorno pokaze mozne posledice tvojega hobija, da si tiho in si pac zelis da se tebi kaj podobnega nikoli ne bo zgodilo. ne pa da zacnes histericno pisat da gres lahko cez cesto pa te vlak zbije. Lej punca face it, uzivas v podenju po AC - lahko se ti zgodi to kar se je tema dvema. Sreca je to, da ni bilo udelezenega nikogar tretjega.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
hysterical-1.gif

jebeštrga, pa še res je. Veš kolk sm trepetal ob šibanju 900+, da me hitrost ubije. No, še diham. Sam tukaj pa definitivno nekaj ne štima. Eni se pa pri 100 pobijajo, mene pa pri 9 kratniku ni uhitela. Očitno sem bil prehiter.
grin1.gif

Tko ko en filmček. Ne da se mi ga iskat, ma najbrž ga je naš navihan ircar že 1x nalimal.

kere ti prbijaš... 900km/h... to bi mogu že letet pr tej hitrosti....

tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
@apollo8 - slučajno veš če je že šel kdo čez tunel pri golovcu tako hitro, da ga un stacionarni radar nebi zaznal? ...baje naj bi bilo za to realnih 270km/h dovolj.... ali pa recimo kolikšna je bila maximalna hitrost?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
čez 2 sekundi ko si na drugem koncu se je treba pa odločit al greš proti leclercu al proti dolenjski

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Pojma nimam, tisti radar ima čez SENP, verjetno bi predator lahko kaj povohal in povprasal tam.

sicer pa tistega dela obvoznice ne maram ker sem se enkrat ze skoraj ubil na razcepu iz tunela proti novemu mestu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
To NI moj hobi, mi pa občasno paše malo stisnit gas, tako kot marsikomu, tebi ne?
Sicer pa je tudi za avto dobro da se ga kdaj pa kdaj prelufta.

Kadar se podim, se ne podim iz objestnosti ali zato, ker me kdo sprovucira, ampak zato ker mi tako paše. In ne podim se kadar je cesta polna, ampak se podim po razmeroma prazni cesti, tako da ne ogrožam nikogar.

Za hobi imam pa drugačne reči
wink-1.gif
.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
pa saj se ne rabis zagovarjat, saj ko policija z luckami vozi 180 po ac je nevarnost prav tako tu. Samo nalepil sem ti kaksne so lahko posledice podenja po ac. Si pa sama napisala da to vsake toliko casa rada pocnes. Vsi lahko teoretiziramo in banaliziramo svoje pocetje. Problem je ko moramo pogoltnit posledice svojih dejanj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
čez 2 sekundi ko si na drugem koncu se je treba pa odločit al greš proti leclercu al proti dolenjski

sej odločiš se lahko že prej veš, ko se še vzpenjaš ali pa greš čez prvi tunel
grin1.gif

drugače pa ta smer tudi meni ne odgovarja, zato pa sem vprašal apollota če ma kkšne info o hitrostih v to smer ko je še ravno radar v igri... za drugo smer čez tunel jih že imamo (250)
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pojma nimam, tisti radar ima čez SENP, verjetno bi predator lahko kaj povohal in povprasal tam.

aja seveda, lahko bi vedel da ta modri nimate nič s tem
redface-1.gif

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sicer pa tistega dela obvoznice ne maram ker sem se enkrat ze skoraj ubil na razcepu iz tunela proti novemu mestu.

neprilagojena hitrost morda?
grims-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

sej odločiš se lahko že prej veš, ko se še vzpenjaš ali pa greš čez prvi tunel
grin1.gif

drugače pa ta smer tudi meni ne odgovarja, zato pa sem vprašal apollota če ma kkšne info o hitrostih v to smer ko je še ravno radar v igri... za drugo smer čez tunel jih že imamo (250)
evil.gif

čez tadrug tunel že mogoče ker je klanc navzdol :p

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
čez tadrug tunel že mogoče ker je klanc navzdol :p

štartal se je s cca. 120 na ovinku pred vstopom v prvi tunel (kjer je še klanec navzgor
tongue-1.gif