Menim, da bi bilo treba uvesti "how to drive in rain" tecaje, ker danes je bil spet en obupen dan, 300km sem prevozil po lj in okolici, ker imam med dopusti pac opravke
ampak to ni vec normalno, po ac kjer se vozim svojih 100-130kmh se je danes promet celo na prehitevalnem pasu ustavil na 80kmh, speljevanje pred semaforji... kaj je ze to? tri sekunde reakcijskega casa od zelene do prve prestave in speljevanje... vsak ovinek bremzanje na polno. meglenke svetijo na polno, spredaj, zadaj.. skoda, ker nimamo se daljink obvezni.
da nesrec in veriznih trcenj sploh ne nastevam, ker je bila ob 3pm ac obroc in cesta proti primorski dobesedno zaprta zaradi nesposobnezev.
ampak cim posije sonce se mi v predoru sentvid lepijo sleperji s 100kmh in blendajo naj grem hitreje (zadnja dva tedna omejitev 60!), ce prehitevam s 150kmh sem ovira na prehitevalnem ipd...
tricetrt voznikov za v polje.
da nesrec in veriznih trcenj sploh ne nastevam, ker je bila ob 3pm ac obroc in cesta proti primorski dobesedno zaprta zaradi nesposobnezev.
ampak cim posije sonce se mi v predoru sentvid lepijo sleperji s 100kmh in blendajo naj grem hitreje (zadnja dva tedna omejitev 60!), ce prehitevam s 150kmh sem ovira na prehitevalnem ipd...