Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dobil sem novo vozniško in imam vpisano kategorijo G. Vse kar sem našel na internetu je ''motokultivatorji in delovni stroji''. Torej lahko vozim tudi bager in podobne zadeve? A ni bil za to včasih posebej izpit?
mislim da ni isto.rabiš kombinacijo izpita za traktor za vozit se po javnih cestah in izpit za upravljanje težke mehanizacije.tisti s strojno šolo majo manj teorije praktični del je isti.tako je vsaj bilo no
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Dobil sem novo vozniško in imam vpisano kategorijo G. Vse kar sem našel na internetu je ''motokultivatorji in delovni stroji''. Torej lahko vozim tudi bager in podobne zadeve? A ni bil za to včasih posebej izpit?
Pri meni v novem izpitu je pa vrisana kombinirka in zraven datum ko sem opravil izpit za avto, potem naknadno sem šel pa delat še za traktor in sem dobil samo F kategorijo...
razlika med delovnim strojem pa težkim delovnim je konkretna. ta kategorija je zato da se lahko po cesti furaš do soseda s traktorsko kosilnico ali pa tomo vinkovičem.
ti lahko upravljaš svoj privat buldožer na svojem hofu brez problema ne moreš pa računat na legalno zaposlitev ali pa na prijazne zavarovalnice če se ti kaj zgodi
To seveda vem, mene zanima samo kje je ta meja, torej kaj vse je dovoljeno vozit oz. upravljat. Nikjer namreč ne najdem kaj več kot ''motokultivatorji in delovni stroji'', tudi v uradnem listu ne najdem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.