JU kot jugoslavija ali javna uprava?Hanzi, spet jambraš. V JU boš imel veliko prijateljev.
Tistim, ki sem jim napotje, pa upam, da se me tam znebijo.
JU kot jugoslavija ali javna uprava?Hanzi, spet jambraš. V JU boš imel veliko prijateljev.
Ja kaj... Istro do Reke, pa Trst, avstrijsko KoroškoKaj vzame pa Slovenija?
Ukrajinke so že pri nas in že delajo....Hrvatje se že pripravljajo na sprejem beguncev z ukrajine. Kako je pri nas ?
Ko ti tolčejo po civilih.. je to to....da zahtevaš ban na zdravila moraš bit pa, oprosti, navadna krucefiks
Torej bombandiranje civilov pa je ok?da zahtevaš ban na zdravila moraš bit pa, oprosti, navadna krucefiks
Izključen iz teme za 2dni....Ajde Banovci....
A ni clovek lepo povedal:Izključen iz teme za 2dni....
Iz ene teme, pa samo za dva dni... spet bo pizdil, kaksni pusiji smo.Tole počasno zvijanje rok z sankcijami je na dolgi rok.....
Ena slikca Nike Kovač... aja ni Nika.
Mislim da za to ni bilo potrebe. Zakaj se potem to ni delalo extremistom (vemo kdo so) v temi o covidu.Izključen iz teme za 2dni....
verjetno spet ena twitter lažMinutes ago, Ukrainian Air Force shot down a cruise missile launched at the capital of Ukraine, Kyiv, by a TU-22 bomber from the territory of Belarus. This is another war crime committed against Ukraine and its people.
Mislim, da lahko že zdavnaj nehajo s pretvarjanjem, da se ne tolče po civilnih. Zdi se mi smešno, da Ukrajina in zahod misli, da po civilnih ne bi smelo padati. Vojna je. Ni to samo en "konflikt".Minutes ago, Ukrainian Air Force shot down a cruise missile launched at the capital of Ukraine, Kyiv, by a TU-22 bomber from the territory of Belarus. This is another war crime committed against Ukraine and its people.
The Fourth Geneva Convention The Geneva Convention Relative to the Protection of Civilian Persons in Time of War of August 12, 1949 Civilians in areas of armed conflict and occupied territories are protected by the 159 articles of the Fourth Geneva Convention. Specific provisions include:Mislim, da lahko že zdavnaj nehajo s pretvarjanjem, da se ne tolče po civilnih. Zdi se mi smešno, da Ukrajina in zahod misli, da po civilnih ne bi smelo padati. Vojna je. Ni to samo en "konflikt".