Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Mene bolj zanima, kaj je Nemcem kliknilo, da so poslali orožje in so za ban swifta..
Očitno nekaj je moglo bit!

A so jim kavbojci zagrozl, al je prišla ena informacija?

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
714
113
Mene bolj zanima, kaj je Nemcem kliknilo, da so poslali orožje in so za ban swifta..
Očitno nekaj je moglo bit!

A so jim kavbojci zagrozl, al je prišla ena informacija?
Dobro vprašanje … ampak po moje bo Putin kmalu biti ali ne biti. Dodatne in totalne sankcije bi znale prisiliti Ruse da ga umaknejo. Če se pa še folk v Rusiji mal skorajži in gre na ulice …

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Ja, saj se strinjam. Hotel sem samo povedati, da kljub temu, da vidimo "veliko" uničene ruske vojske, je to vseeno relativno malo glede na količino, ki je trenutno v pogonu na zraku in na tleh. Stvar perspektive...
Vsekakor ima rusija materiala da se gre tega nekaj mesecev, ce ne let. Vprasanje pa je na strani vojakov in financ.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Hrabri vojaki iz Kačjega otoka so safe in sound v Sevastopolu. Na netu je posnetek, ko jih pripeljejo z ladjo in vstopajo v bus.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
Pomoje je korektno povedal. Na koncu bodo Ukrajinci, delno Evropejci najbolj naje... Sej se ponavljam, samo vse kaže v to smer. Moje mnenje si pa že večkrat prebral.
Saj to je nekako logicno da najbolj najebe napadena lokacija? Mi smo pa krivi da je do tega prislo na nasem pragu, zaradi popuscanja putinu vrsto let

• Haha
Reactions: jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.648
113
Mislim da NATO mehča rusko vojsko na ukrajinskih hrbtih....

....ko bo ravno prav zjebana pa posredovanje....ko na balkanu...al pa malo bolj odkrita pomoč....

V smislu skupne NATO vaje na vzhodnih mejah...

• Všeč mi je
Reactions: darjan

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
deset strani berem o tem, da je putin nor, da pojma nima itd itd. pa da ma vojsko na ravni albanije ipd. pa a res mislite, da en frajer na vrhu druge (ali tretje no) velesile ni v nulo (okej no, generalštab) preučil vse aspekte takega napada in posledic za rusijo? prosim lepo, ne ga srat. tudi rusko orožje je še vedno moderno in navkljub obupnemu finančnemu položaju v vojski se je le-to zadnja leta popravilo. tudi ohinsploh f22 ni tako vsemogočen, kot bi eni radi hoteli. a če ta ubije 100 let stara puška, a boš globoko prizadet? in ne boš umrl od kugle, ampak od sramu? tukaj je preveč igric v ozadju, da bi lahko vedeli. kupčkajo vsi, od nata in amerike pa do anglije in nemčije naprej. le da se včasih kakšen kupček podere. skratka, lahko se mi tle prepucavamo v stilu monopolija, kaj vse bi putin moral in ne moral storiti, ampak on (in ostali high playerji) že vejo. ja, je pa narobe, ker je napadel suvereno državo. ne glede na vse vzroke, ki so sicer čisto legitimni, gledano iz njegove perspektive.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.