Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
A so lahko že tiho in nehajo moralizirat?!

Ker situacija je v obeh primerih popolnoma enaka in Slobo sploh ni povzročil eksodusa skoraj milijona folka iz Kosova, a ne?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Tebi se ničesar ne da dopovedat nje? Ti bom še enkrat napisal: norost in načrtovanje ali sposobnost NISO odvisne med seboj. Lahko je nekdo popolnoma sposoben, celo izjemen, pa je še vedno nor.
No, dej mi ti doktor razloži, če poznaš kakšno normalno osebo brez resnih psihičnih motenj (glej njegov izraz na obrazu, ko UŽIVA V TEM), ki dela tole javno svojemu neposredno podrejenemu?
Ali pa načrtuje v današnjem svetu napad na suvereno državo, pri tem pa dobesedno v ksiht laže vsem ostalim. Da so to le vaje. Potem, da gre le za obe regiji na vzhodu. Pa ravno danes je izustil, da ne bo sosednjim državam popolnoma nič naredil in se naj ne bojijo. 7 dni nazaj je pa grozil severnim državam, da jih bo požgal, če bodo šle v NATO.
V glavnem, če se ti tak človek zdi normalen, si enako nor kot on.
No na tem posnetku je vprasani po nesreci ze razkril namen da se bosta “neodvisni” republiki priklopili ruski federaciji

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff in sad

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
No na tem posnetku je vprasani po nesreci ze razkril namen da se bosta “neodvisni” republiki priklopili ruski federaciji

Jaz bi tudi rekel, da šef FSB-ja mora znati odgovoriti na vprašanja, ki mu jih zastavlja nadrejeni. Putin je seveda neugoden, vendar s takšno retoriko poskuša do neke mere držati nadzor nad ljudmi, ki bi mu lahko potencialno škodovali. Priznamo ali ne, ni mačji kašelj takole spraviti v jecaljočo se zadrego glavnega šefa FSB.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in sad

disc

Guru
4. feb 2011
2.456
577
113
Meni se zdi,da ukrajina žal ne more več dobiti te vojne. Lahko samo še probajo na pogajanjih čim manj izgubiti. Sicer nisem nikjer zasledil,koliko zahodnega orožja že imajo in koliko napadov rusov jim je uspelo odbiti? Ali samo upočasnjujejo njihov napredek?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ker situacija je v obeh primerih popolnoma enaka in Slobo sploh ni povzročil eksodusa skoraj milijona folka iz Kosova, a ne?

Ne da si zgrešil tarčo, ti si sam sebe zadel. Kaj ma veze Slobo... NATO moralizira uporabo orožja, ki je v nasprotju s konvencijo bla bla. Kaj je drugače, ko so oni uporabili to orožje na civilnih ciljih aka energetskem omrežju.

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113
Jaz bi tudi rekel, da šef FSB-ja mora znati odgovoriti na vprašanja, ki mu jih zastavlja nadrejeni. Putin je seveda neugoden, vendar s takšno retoriko poskuša do neke mere držati nadzor nad ljudmi, ki bi mu lahko potencialno škodovali. Priznamo ali ne, ni mačji kašelj takole spraviti v jecaljočo se zadrego glavnega šefa FSB.
Kakšne odgovore na vprašanja? Kar sem jaz na posnetku videl je bilo izsiljeno govorjenje, ki je bilo totalno nasprotno od mišljenja tega, ki ga je izrekel. Verjamem, da vsak človek to lahko vidi po obnašanju le tega, od govorjenja do govorice telesa.
In ne, Putin ni neugoden, on je nor. A je ta sploh še šef FSBja oz. boljše vprašanje ali je še živ?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Lej, nisi lulček, ki ne vem kaj govori. Si šef FSBja. Naslednica ene izmed najbolj izurjenih in krvoločnih služb. Ma da strelaš odgovore, ko iz topa. Zadeva je resna, ker se je dan ali dva kasneje napovedalo vojno Ukrajini. Da ne govorim o posledicah za ruski narod. Ni tukaj prostora za ne vedeti.

• Haha
Reactions: sad

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja, danes je bilo uradno receno, da nata ne bo v ukrajini, pravtako ne bojo zapiral zracnega prostora.

torej je vse na Ukrajincih in orozju, ki ga dobavlja eu - kako dolgo ga bo se lahko?

ok, kako se bo putin in rusija pobrala po koncu vojne? do takrat bo se veliko svinjarij. kdo bo se hotel imeti kaj opravka z njimi?

predvsem mi je je pa fascinantno, da nekdo v Evropi brez posledic mrcvari sosednjo drzavo, medtem ko drugi lahko le opazujejo. kdaj bo nekdo rekel da je dovolj?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.594
4.746
113
Lej, nisi lulček, ki ne vem kaj govori. Si šef FSBja. Naslednica ene izmed najbolj izurjenih in krvoločnih služb. Ma da strelaš odgovore, ko iz topa. Zadeva je resna, ker se je dan ali dva kasneje napovedalo vojno Ukrajini. Da ne govorim o posledicah za ruski narod. Ni tukaj prostora za ne vedeti.
Kako naj strelja odgovore, če so vprašanja kr neki? Itak je pa samo nastavljen šed FSBja za javnost. Pravi šef je bil nasproti njega.

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113
ok, kako se bo putin in rusija pobrala po koncu vojne? do takrat bo se veliko svinjarij. kdo bo se hotel imeti kaj opravka z njimi?
Jaz zaenkrat še ne enačim te vojne z Rusi, ampak s Putinom. Če pa v roku nekaj tednov Rusi kot narod ne bodo reagirali (pač čas, da se prebijejo dejstva čez Putinovo propagando), potem pa bom to začel.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in msenjur

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jaz zaenkrat še ne enačim te vojne z Rusi, ampak s Putinom. Če pa v roku nekaj tednov Rusi kot narod ne bodo reagirali (pač čas, da se prebijejo dejstva čez Putinovo propagando), potem pa bom to začel.

sej vecje zadeve se menijo vlade, to sem imel v mislih...

ljudje... ja, ce ga pa ljudstvo vrze, pol bom pa res zacel verjet v cudeze. pa to ne bom edini.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.440
5.674
113
Mar bi bili tiho, supportirali UA kot jo sedaj...pač ne nakladaš kaj delaš.

Sicer pa... zdaj se bodo rusi fino vojaško strošili na UA, čakam da se kdo spomni kako bi bilo fajn osvojiti Moskvo, zdaj ko nimajo za burek :)
In kaj dosežeš stem.......tud če mu zadnji tank razsuješ in zadnjega vojaka zmrcvariš.....ma še vedno rdeč knoFF!

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Evo kot sem napovedal, padla je podpora rublu..
Sankcije delujejo na polno. Vzorec H&S je potrjen. Cilj padca je okoli 0.006509

Spet bodo žnjavli, da je vse drago.

Uf še kr pada neckline izgubljen.

1646412265380.png

Nazadnje urejeno:

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
jest sem lahko taglavni šef fsbja...ampak, zelo verjetno me je tisti nad mano tja nastavil po liniji pripadnosti. in ima kakšen korenček v roki. palico...no, gorjačo pa tudi. samo jo skriva, dokler ne naredim ali rečem česar ne mara. takrat pa pade...po meni ali pa po moji družini in/ali bližnjemu sorodstvu. brez skrbi...oča putin ma vse te pobe zelo dobro na štrikcu. kot naš vrli generalissim, ki tudi sanja, da bi se šel klofat proti putiki. seveda zdaj, par let nazaj bi brez ugovorov šel zanj klofat te iste ukrajince. skratka, ne bi rekel, da ravno "uživa" v mučenju oziroma, da je nor...ampak, izkorišča svojo moč.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

B81

22. jul 2007
37.767
11.034
113
no ja, danes je bilo uradno receno, da nata ne bo v ukrajini, pravtako ne bojo zapiral zracnega prostora.

torej je vse na Ukrajincih in orozju, ki ga dobavlja eu - kako dolgo ga bo se lahko?

predvsem mi je je pa fascinantno, da nekdo v Evropi brez posledic mrcvari sosednjo drzavo, medtem ko drugi lahko le opazujejo. kdaj bo nekdo rekel da je dovolj?
Brez nukov bi NATO verjetno bil cez par dni ze v ukrajini...putler zdaj zanika bombardianje ukrajinskih mest. Se mu je snelo ali ima kak tumor v glavi?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.