I
Ne ti men, da sta jo hotla stalno motit. Že pri prvem vprašanju se je kaplarček začel dreti na voditeljico. Na nobeno vprašanje nista odgovorila direktno, ampak sta mlatila prazno slamo in povedala, kar jima je JJ naročil. Sicer pa je to čisti off, začel pa si ti kot moderator. Jaz bi na tvojem mestu sam sebe banal. Lep vzgled si drugim! Dvojna merila. Otrok, kdaj boš odrastel in se začel tako tudi obnašati....Ju je hotla stalno motit.....pa sta jo oba2 poklopla! Carja...
Za civiliziran svet življenja res niso poceni. Se je pokazalo v zadnjih dveh letih, koliko se nekateri bojijo za svoje riti.ok
dej se mal umiri. niso zivljenja tako poceni.
tole pozar pac ne bo ta trigger.
tega kar ti trdiš pač ni
Mal analitke. Centralna banka na vso moč se trudi Rubl držati nad vodo, v kolikor pride še enkrat na vrednost USD 0.008410 imamo potrjen vzorec H&S pri tarči 0.006509.kok so silne, bomo se videli.
Poglej priponko 53416
Sem se v kakšni vejici zmotil?
Glede na tvoje pristransko (nepopolno) lepljenje novic, mislim, da nisem jaz tisti, ki je zrel za ban...
a mi daš link prosim, ker jaz gledam muskov twitter in tega ni nikjer napisal?
potem se ti bom pa opravičil
sem našel in se ti opravičujem...
Elon Musk’s word of caution: Starlink could be at risk of Russian cyberattacks
Russia-Ukraine war: Elon Musk had announced the activation of Starlink, his aerospace company SpaceX’s satellite broadband service, in Ukraine two days after the Russian invasion on February 24.www.moneycontrol.com
Včeraj je v Moskvi živeči Slovenec predvajal kmerovo propagando, ki jim predvaja folku...Škoda raketoplana, ampak saj rusi napadajo le vojaške cilje, in ziher je tu not kak snajper bil pa so ga moral skeglal?
tako kot vse tiste stanovanjske bloke in hiše?
Ja sam to ni kriv Musk ampak Ukrajinci, ki pač uporabljajo terminale brez next gen firewallov...
Elon Musk’s word of caution: Starlink could be at risk of Russian cyberattacks
Russia-Ukraine war: Elon Musk had announced the activation of Starlink, his aerospace company SpaceX’s satellite broadband service, in Ukraine two days after the Russian invasion on February 24.www.moneycontrol.com
Zdej ne vem ali je to res ali ne, je večina folka v Rusiji proti vojni, tudi akademiki in veliko vojske..Najbolj pomembno je kolko je ruska propaganda močna pri 40 letnikih (to je neko rusko povprečje).
Ko bodo spregledali, če je to sploh možno, takrat gre putin na smetišče...
https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/t5y1fr
To je bolj tko, če bo zmagal ne bo nič.Zdej ne vem ali je to res ali ne, je večina folka v Rusiji proti vojni, tudi akademiki in veliko vojske..
Samo potem me res čudi, kdo lahko Putina sploh še odstrani, če ga že zdaj ne morejo. Podobno je bilo z Hitlerjem. Mnogi so bili proti ampak je haral do konca.
Škoda raketoplana, ampak saj rusi napadajo le vojaške cilje, in ziher je tu not kak snajper bil pa so ga moral skeglal?
tako kot vse tiste stanovanjske bloke in hiše?