Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nimaš pojma kako šibki modeli tipa Putin, ko prideš razkazovat pokalice in mora ugibat, a bo padlo tudi po njegovi glavi, če bo potegnil napačno potezo, ali ne bo.
Samo dovolj pokalic in drugih igrač za razkazovanje moraš zbrat na kupu.
Če on blefira z vajami, da so vaje, blefiraš tudi ti. Pa naj ugiba, da če ob blefira vaje v resnici pa načrtuje napad, da ne bo isto še druga stran počela.

Podobno je Trump baje blefiral s Putinom. Na enemu izmed pogovorov mu je baje rekel, da če bo kaka bomba padla nad Ukrajino, ko bo on za krmilom ZDA, da se zna zgodit, da bo kaka bomba padla tudi nad Moskvo. Pač pogovor, kot med dvemi mafijozi. Edino to nekateri razumejo.

Vaje so bile. In to ne ena.

V Sredozemskem morju so redno prisotne flote vecjega ladjevja vkljucno s podmornicami.

Če ti pa se to ni dovolj, potem bi lahko NATO z lahkoto parkiral še večji arzenal v Jadranskem morju ali pa celo iz severne strani v finskem zalivu in se sopirili. In to zdaj, ko vojna že poteka. Zakaj za vraga ga to ne prestraši?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Gledal prejle tarčo.....kdo d'fuck je dal Tašner Vatovcu štempelj da je opravilno sposoben za politika....?
Kako pa boš komentiral aroganten odnos Tonina in Hojsa? Na vprašanja sploh nista odgovarjala, ampak sta trajbala nekaj po svoje, Tonin je grozil, da bo zapusti studio.... Ju je šefe dobro zdresiral, Toninčku pa so zrasla krila nenormalno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.662
113
Tudi meni ni jasno.
Kdo pa so?
Evo jih...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.662
113
Kako pa boš komentiral aroganten odnos Tonina in Hojsa? Na vprašanja sploh nista odgovarjala, ampak sta trajbala nekaj po svoje, Tonin je grozil, da bo zapusti studio.... Ju je šefe dobro zdresiral, Toninčku pa so zrasla krila nenormalno.
Ju je hotla stalno motit.....pa sta jo oba2 poklopla! Carja...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.106
4.098
113

Journalist Udo Ulfkotte: German Media PsyOps [ENGLISH]​

President Vladimir Putin has, it seems, has been warning us about the dangers of a NWO for many years and has been accusing journalists of not doing their jobs properly due to their failure to inform the masses that NATO’s persistent and endless eastern expansion towards the Russian border is driving us all towards WW3.

Despite his warnings, Putin has been frustrated that the public was not listening, some are not listening still and any topic that has the mere mention of the term “New World Order “(NWO), is deemed a conspiracy theory, even among those who do not believe the last two years of “pandemic” lies. The plan for a New World order, however, is very real.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Jaz se bolj spomnim lade nive, ki je lezla tudi tam, kjer so vsa super duper zahodna vozila počepnila. Spomnim se tudi AK-47, ki je streljala tudi, ko si jo en teden vlačil po prahu in vodi.
Jaz se spomnim kar nekaj M70 ki so imele zastoje in so hodile na servis k orozarju. Pa ne zaradi slabe zasnove ampak zaradi pogoste uporabe na streliscu.

tist traktor bi pa moral videt - menjalnik, smer voznje itd… 14 (karikiram) rock da si hudica spravil v pogon v zeljeno smer.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.006
113
Lublana
Obišči stran
Vcasih se mi zdi, da si alter delim z odraslimi otroci.
Nič čudnega. Kaj drugega pa so Putin, Biden, Trump, Janša, Mesec, Kim.....in vsi ostali politiki? Čisto vsi, od prvega do zadnjega? Odrasli otroci z mnogo psiholškimi kompleksi in osebnostnimi motnjami, ki se igrajo v velikem "peskovniku" s pravimi ljudmi namesto igrač.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.423
2.511
113
SV SLO

Naj mi še eden omeni, da je Putin normalen. In da so Rusi napadeni s strani Ukrajine. Zgleda, da bomo vsi pomeli zaradi posledic sevanja iz jedrskega orožja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.