Ja, kmalu sploh ne bodo imeli za kupovat. Nič več težav z zahodno dekadenco.Še srečni so lahko, da ne bodo rabili več klumpa kupovat.
Ja, kmalu sploh ne bodo imeli za kupovat. Nič več težav z zahodno dekadenco.Še srečni so lahko, da ne bodo rabili več klumpa kupovat.
Nimaš pojma kako šibki modeli tipa Putin, ko prideš razkazovat pokalice in mora ugibat, a bo padlo tudi po njegovi glavi, če bo potegnil napačno potezo, ali ne bo.
Samo dovolj pokalic in drugih igrač za razkazovanje moraš zbrat na kupu.
Če on blefira z vajami, da so vaje, blefiraš tudi ti. Pa naj ugiba, da če ob blefira vaje v resnici pa načrtuje napad, da ne bo isto še druga stran počela.
Podobno je Trump baje blefiral s Putinom. Na enemu izmed pogovorov mu je baje rekel, da če bo kaka bomba padla nad Ukrajino, ko bo on za krmilom ZDA, da se zna zgodit, da bo kaka bomba padla tudi nad Moskvo. Pač pogovor, kot med dvemi mafijozi. Edino to nekateri razumejo.
pa vsi imajo radijo, ki se ga sploh ne da ugasnitSaj v Severni Koreji imajo tudi pohištvo brez Ikeje.
Kako pa boš komentiral aroganten odnos Tonina in Hojsa? Na vprašanja sploh nista odgovarjala, ampak sta trajbala nekaj po svoje, Tonin je grozil, da bo zapusti studio.... Ju je šefe dobro zdresiral, Toninčku pa so zrasla krila nenormalno.Gledal prejle tarčo.....kdo d'fuck je dal Tašner Vatovcu štempelj da je opravilno sposoben za politika....?
Jaz se bolj spomnim lade nive, ki je lezla tudi tam, kjer so vsa super duper zahodna vozila počepnila. Spomnim se tudi AK-47, ki je streljala tudi, ko si jo en teden vlačil po prahu in vodi.ne nabijaj o tehniki. SPomni se unga ruskega traktorja za katerga si rabu met doktorat da si ga iz garaze spravu
Zastava M70.Jaz se bolj spomnim lade nive, ki je lezla tudi tam, kjer so vsa super duper zahodna vozila počepnila. Spomnim se tudi AK-47, ki je streljala tudi, ko si jo en teden vlačil po prahu in vodi.
Evo jih...Tudi meni ni jasno.
Kdo pa so?
Ju je hotla stalno motit.....pa sta jo oba2 poklopla! Carja...Kako pa boš komentiral aroganten odnos Tonina in Hojsa? Na vprašanja sploh nista odgovarjala, ampak sta trajbala nekaj po svoje, Tonin je grozil, da bo zapusti studio.... Ju je šefe dobro zdresiral, Toninčku pa so zrasla krila nenormalno.
Jaz se spomnim kar nekaj M70 ki so imele zastoje in so hodile na servis k orozarju. Pa ne zaradi slabe zasnove ampak zaradi pogoste uporabe na streliscu.Jaz se bolj spomnim lade nive, ki je lezla tudi tam, kjer so vsa super duper zahodna vozila počepnila. Spomnim se tudi AK-47, ki je streljala tudi, ko si jo en teden vlačil po prahu in vodi.
Nič čudnega. Kaj drugega pa so Putin, Biden, Trump, Janša, Mesec, Kim.....in vsi ostali politiki? Čisto vsi, od prvega do zadnjega? Odrasli otroci z mnogo psiholškimi kompleksi in osebnostnimi motnjami, ki se igrajo v velikem "peskovniku" s pravimi ljudmi namesto igrač.Vcasih se mi zdi, da si alter delim z odraslimi otroci.